ЛЮБКА КАЧАКОВА: ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА ИЗХВЪРЧИ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН!

Автор: 5Gmedia , 09:05, 22 март 2019

Любка Качакова, бивш заместник-министър в правителството на НДСВ и на Тройната коалиция, написа във Фейсбук днес: Как е възможно скандалът Цветанов - рекетьор да се свежда до предизборни "риторики"? Да, тук не става въпрос за един апартамент с асансьор просто ! Тук става въпрос за злоупотреба с власт от най-гнусното ниво ! Граждани те търсят за съдействие, ти пишеш даже на Кмета! И изведнъж хоп.. отиваш при тези, срещу които трябва да се бориш и ...още по- голямо хоп.. Направо хрус! Вместо действие в интерес на гражданите прилапваш апартамента с асансьора, който строителите са били предвидили за себе си.

Цветанов не само трябва да изхвърчи от НС, трябва да бъде разследван.

Няма нищо по-гнусно от това да използваш жалби и сигнали на простосмертните граждани, за да плетеш брилянтни схеми за лично облагодетелстване.

Всичко сме виждали, ама такава позорна наглост не бяхме. Ювелирен рекетьор, който ще ни говори за ценности и демокрация. За "честни избори" дори.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 6 декември 2019
Така е.Всички са за затвора,но те това са го предвидили,като са подчинили правосъдната система и са я превърнали в престъпна,която издевателства над нас.Живеем в нов тоталитарен режим,този на мафията.А тя няма цвят.
От: до до бай Х 26 март 2019 26 март 2019 6 декември 2019
Напротив! Направеното от Качакова е престъпление, а от Цветанов - простъпка! Качакова беше уволнена като зам.-министър и о, небеса - беше ключова фигура в любимия на подтръчковците на Цветан Василев Булгартабак, откъдето също я махнаха!
От: 9044 6 декември 2019
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 10

Анкета

КОЙ НОСИ ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ВОДНИЯ РЕЖИМ В ПЕРНИК, СПОРЕД ВАС?
Министърът на околната среда
6 гласували / 60%
Бившият кмет на Перник
2 гласували / 20%
Министърът на регионалното развитие
2 гласували / 20%