КОЯ Е ЛИЛИ МИРЯНОВА - КРАСАВИЦАТА, КОЯТО ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА “АРТЕКС”

Автор: 5 GmediA 12:52, 24 март 2019
Източник: Premium Lifestyle

40 дни преди да избухне скандалът с апартаментите на властта в жилищни сгради на “Артекс Инжинеринг”, луксозното списание Premium Lifestyle публикува интервю с елементи на очеркова скица под заглавие “Жената чудо”.

Известният автор Ивайло “Нойзи” Цветков започва възторжено: “Лили Мирянова е нещо като епитом на soul-searching-а: 24-годишно момиче с 4-годишен син, което не престава да изследва себе си и да се чуди какъв е планът за бъдещето (и въобще съществува ли такъв), докато не на шега e маркетинг директор на архитектурно-строителната компания АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ. Обича екстремните изживявания (съвсем скоро й предстои да се метне от самолет в САЩ и стискам палци всички парашути да се отворят). Накратко, Лили е секси и смела. Не само заради екстремните й занимания, а и заради решителното собствено мнение, което тя не се страхува да изрази – особено по въпросите на образованието, защото е учила педагогика. Чуйте я: имаме спешна нужда от подобни личности. “

От разказа става ясно, че Лили е завършила педагогика, родила е син на 20-годишна възраст, увлича се по екстремните спортове и отговаря за маркетинга на семейната компания “Артекс”.

Какво върши маркетинг директорът на АРТЕКС?

Маркетинг директорът на АРТЕКС е човек, който е много далеч от архитектурата всъщност. Аз по-скоро виждам нещата през очите на потребителя и на обществото, което често е критично към модерната архитектура. Това ми дава предимства, защото архитектите винаги ще се възхищават на някоя сграда, която е много дръзка, но тя невинаги ще изглежда добре за бъдещите живеещи в нея или за тези, които живеят около нея. Ние в АРТЕКС имаме един вид девиз – че една сграда трябва да служи на хората и на града едновременно. Т.е. не всичко, което е добро само по себе си, е добро на някое място, където просто няма да седи естетически издържано. Сградата трябва да се вписва в средата си. И аз се занимавам много и с тази част – какво ще направи сградата за съседите, за околните площи, за София. През останалото време се занимавам с онлайн маркетинга, което е „вълнуващо“.

https://www.premium.bg/editor/жената-чудо.html

Тагнато в: Лили Мирянова

КОМЕНТАРИ

От: Българионъ 23 октомври 2019
Започва разплитането на много миризливи дрипи, струва ми се... Ама ще се размирише дълго и надалеч изглежда… --------------------------------------------------------- „Артекс Инженеринг“ да не заплашват със съд всеки, който говори за тях, защото има пълното правно основание да бъдат заличени и съдени поради даване на подкуп в особено голем размери на длъжностни лица от висшите етажи на властта. ---------------------------------------------------------------------------- А строежите на Артекс с изтекло разрешително и ненаправената проверка след подадената жалба. Вместо това се раздават апартаменти 4 дни след наредената проверка. Поредно доказателство, че става въпрос дори за нещо повече от обикновена корупция. ---------------------------------------------------------- Александър Ресиловски: • "В края на януари 2017 г. Народното събрание гласува поправки в Закона устройство на територията (ЗУТ). Благодарение на тези поправки фирма „Артекс“ успява да реализира знаковия си проект – 34-етажен небостъргач в столичния квартал „Лозенец“, който в момента още се строи, съобщава "Свободна Европа". Поправките са внесени от депутати от групата на ГЕРБ, чийто председател е Цветанов, и подкрепени с гласуване в зала лично от него. По това време председател на парламента е Цецка Цачева. Поправката е внесена между първо и второ четене на закона." https://terminal3.bg/prez-2017-g-gerb-vnasja-v-ns-popravka-v-zakon-zaradi-arteks/?fbclid=IwAR0A9rxm06yKE4HwcESiAtu70k4tZCzktV0D3-GviE8AIPpWuyyvYyUA4tg https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Апартаментгейт
От: Irena Komitova 23 октомври 2019
Тази статия, която цитирате, е публикувана в сп. PREMIUM Lifestyle в коледния ни брой от 2017 година. Моля, поправете тази неточност. Днес Лили Мирянова има своя компания за спортно оборудване и не е маркетинг директор в семейната компания.
От: Нанка Серкеджиева 23 октомври 2019
Артекс перат комунистически магнизи през банка Гутман във Виена

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 6

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
6 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%