БИСЕР ЛАЗОВ СИ СМЕНИ ПОКАЗАНИЯТА СРЕЩУ МЕН, ВЕЧЕ ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН

Автор: Соня Колтуклиева 17:20, 27 март 2019

От вестник “Труд”научавам, че свидетелят по мега-делото “КТБ” Бисер Лазов е казал следното: “ Отделно Василев започнал да поръчва на Бисер Лазов да се осигуряват пари за финансиране на привлечените журналисти, като например било платено за медиен проект на Соня Колтуклиева, който Лазов не знае дали се е осъществил, но тя получила пари в брой.”

До вчера Бисер Лазов твърдеше, че съм получавала пари по пиар договор. Тази песен беше подета от бившата ТВ водеща от Канал 3 Маргарита Михнева, която на 12 ноември 2014 г., обяви по БНТ, че съм взела 500 000 лева от КТБ, за да хваля Цветан Василев и да лъжа вложителите на банката. Тази лъжа беше тиражирана многократно от всички медии, контролирани от депутата от ДПС Делян Пеевски. Започнах дело за клевета срещу Маргарита Михнева . През юли 2018 г. Софийски градски съд я осъди, а Върховният касационен съд потвърди присъдата за клевета - тези пари и коментарите за тях очаквано се оказаха медиен балон, който се спука в съдебната зала. Още чакам да получа парите, които Михнева е осъдена да ми заплати, за да ги даря за лечението на едно дете, болно от артритен ревматоид.

Бисер Лазов твърдеше, че съм взимала пари от КТБ по пиар договор. Такъв договор не беше открит. Защото не съществува.

Сега обяснява, че било за медиен проект.

Заглавието на вестник “Труд” е: “Бисер Лазов: Цветан Василев плащаше на журналисти за медиен комфорт и за дискредитиране на негови критици”. Ще съдя всеки, който посмее да ме слага под този знаменател!

Справка в Google показва, че няма нито една моя публикация или хвалебствен коментар за Цветан Василев или КТБ. Нищо! Но има десетки мои критични дописки,ФБ-постове и ТВ изяви за Цветан Василев и КТБ.

Впрочем, Петьо Блъсков, който сега командва “Труд”,  през 2013 г. пусна лъжлива публикация срещу мен, намесвайки даже дъщеря ми. Когато го попитах защо го прави, той ми отговори: разпоредиха ми лично Цветан Василев и Делян Пеевски. Впрочем, тогава те бяха тандем, който командваше подопечните им журналисти.

Банкерът в изгнание твърди в свои интервюта от Белград, че специално създадени фирми с пари от КТБ са финансирали Петьо Блъсков, Венелина Гочева, Тошо Тошев, Валерия Велева и други подобни. Те днес са в отбора на Делян Пеевски и главния прокурор Сотир Цацаров и са под властови чадър.

Но и това няма да трае вечно, де.

Общо гласували: 8

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
6 гласували / 75%
Да
2 гласували / 25%