КРАСОТАТА НА КИМ КАРДАШИЯН Е ЗАСТРАШЕНА

Автор: 5Gmedia , 15:47, 13 февруари 2019

Коварна болест мъчи тв водещата Ким Кардашиан Уест. Зад вратите на своето имение суперзвездата се бори с изтощителното заболяване псориазис, предаден й по наследство от майка й Крис Дженър, пише сайтът CELEBUZZ.

Неотдавна майката три деца призна, че страда от автоимунното заболяване от 2010 година.

„Всеки с псориазис има различни симптоми; понякога обривът е със сърбеж, понякога е люспест. От време на време ми се възпалява по различни причини", пише в Туитър 38-годишната звезда и допълва: "Всяка вечер преди лягане използвам локален кортизон и междувременно се научавам просто да приемам заболяването като част от мен".

Кардашиян е принудена и да спазва строг хранителен режим. Оказва се обаче, че това не й помага много и здравето на кожата й се влошава. Псориазисът започва да се разпространява и по лицето на красавицата.

В акаунта си в Туитър звездата на риалити шоуто "Семейство Кардашиян" признава, че вече не може да крие заболяването си и моли за помощ почитателите си: "Някой от вас изпробвал ли е някакво лечение? Какво можете да ме посъветвате? Нуждая се от помощ възможно най-скоро!!!".

 

Общо гласували: 10

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
7 гласували / 70%
Да
3 гласували / 30%