СРИВ НА ФЕЙСБУК, ИНСТАГРАМ И WhatsApp ЗАСЕГНА МИЛИОНИ ПОТРЕБИТЕЛИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ

Автор: 5 GmediA 15:21, 14 април 2019
Източник: DOWN DETECTOR

Фейсбук и Инстаграм се сринаха. Потребителите, опитващи се да влязат в профилите си, получавт съобщение за грешка, в което се казва, че сайтът не може да бъде достигнат. Проблемът засяга най-вече компютри или лаптопи, но приложението Facebook messenger работи с проблеми и на повечето смартфони.

Сайт за наблюдение на интернет съобщи, че е получил повече от 6000 жалби от 11 часа днес - милиони по целия свят са засегнати. Има и съобщения, че WhatsApp, която е собственост на Facebook, в момента също не работи. Потребители от целия свят съобщават, че техните съобщения не се изпращат или получават.Експерти предполагат, че става въпрос за глобален технически проблем.

Проблемът засяга и България. У нас много потребители не успяват изобщо да заредят страниците на социалните мрежи. На мобилни устройства също има проблеми при използването на социалните мрежи и техните приложения.

Потребители използват конкурента на Facebook, Twitter, зад а съобщят за проблема. Един от тях пише: "Instagram, Facebook и WhatsApp не работят. Благодаря Zuckerburg, страхотно обслужване." Друг гневен потребител се заигра с прословутата фраза „Хюстън...“: "Facebook, имаме проблем."

Тагнато в: Facebook , срив

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 62

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
38 гласували / 61.29%
Борис Бонев
13 гласували / 20.97%
Борислав Игнатов
8 гласували / 12.9%