АНДРЕЙ СЛАБАКОВ – КАНДИДАТ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ОТ ЛИСТАТА НА ВМРО

Автор: 5 GmediA 16:25, 18 април 2019

Актьорът и режисьор Андрей Слабаков ще бъде кандидат за евродепутат в листата на ВМРО. Това съобщи зам.-председателят на партията Искрен Веселинов пред телевизия Bulgaria ON AIR, подчертавайки, че листата им за евровота не е партийна, а обществена.

„Андрей Слабаков е наш съмишленик от години в много от тезите, които подкрепяме", каза Веселинов.

За водач на листата беше избран досегашният евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки, а Слабаков беше част от инициативния комитет, който застана зад кандидатурата на Джамбазки за нов мандат в Европейския парламент.

Ген. Димитър Шивиков, който през 2017 г. беше включен за кратко в кандидатдепутатските листи на БСП, също ще участва в изборите като лице на ВМРО, стана ясно от интервюто на Веселинов.

След като не успяха да се договорят за обща коалиция с другите две партии от "Обединени патриоти" - НФСБ и "Атака", от формацията на вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов обявиха, че ще се явят сами.

По думите на Веселинов, ако ВМРО успее да вкара евродепутат, това "ще бъде знак, че Атака и НФСБ не са оценили правилно ситуацията".

КОМЕНТАРИ

От: Мара Парламата 18 септември 2019
Колеги, с преференция за Слабаков, защото е по-умен от Джамбазлето!!!
От: този... 18 септември 2019
този АВСТРАЛОПИТЕК от коя ПЕЩЕРА ГО ИЗВАДИХТЕ - до сега какво е "СВЪРШИЛ" за булгариА - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО,колкото е свършил и "жамбаза" - вмро "партията" на УГОЕНИЯ ТУМБАК караКУРчанов е НАЙ ПОМИЯРСКАТА ОПГ В булгариЯта!!!!
От: Стефка Сирийска 18 септември 2019
ЕТО, ЗАТОВА БЪЛГАРИТЕ НЕ ВЯРВАТ НА ПОЛИТИЦИТЕ - ЩОМ ТОЗИ ЗАМИНАВА, ЗАЩО ПЪК ДА НЕ ИЗПРАТИМ ВАНКАТА ОТ ШОУТО НА СЛАВИ - ТОЙ ПОНЕ ВЪРШИ РАБОТА - А ТЕЗИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО, ДА МИ КАЖАТ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО, ОСВЕН РЕКЛАМАТА ЗА МАТРАЦИ, ПОД КОЕТО СЕ Е РАЗПИСАЛ КАТО РЕЖИСОР

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 73

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
42 гласували / 57.53%
Борислав Игнатов
14 гласували / 19.18%
Борис Бонев
14 гласували / 19.18%