КАК ДА СИ ОСИГУРИТЕ СПАЛНЯ В БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ И РАЗХОДКИ В ГРАДИНАТА МУ?

Автор: 5 GmediA 07:15, 20 април 2019
Източник: 5GmediA

Кралица Елизабет Втора предлага квартира в Бъкингам срещу градинарстване, научи 5GmediA.

Британското кралско семейство търси градинар. Началната заплата не е висока – 18 100 паунда ( около 41 630 лева)  на година в зависимост от опита, тоест 69 паунда на ден.

Одобреният кандидат ще има изключителната привилегия да живее в самия Бъкингамски дворец!

Бонусите включват: осигурена храна и 15% доплащане от работодателя към пенсионната осигуровка.

Кралският градинарски екип поддържа градините около двореца „Сейнт Джеймс“ и Бъкингамския дворец „по изключителен стандарт“, както пише в обявата за работа.

Новият градинар няма да има време за запознаване с двореца, защото веднага ще се заеме с 40-те акра морава – ще изгребва опадали листа, ще сее нова трева, ще тори и ще коси. Наред с колегите си ще се грижи за здравето на храстите, тревистите растения и младите дръвчета.

В задълженията му влиза, естествено и поддържането на кралските рози – за да „продължат да бъдат живописен декор за великолепните исторически сгради, както и за събития на високо равнище“.

Какъв човек се търси? Преди всичко, трябва да обича растенията. Предимство ще имат хората с по-дълъг градинарски опит, както и сръчните в работата със специфичните инструменти и машини. Изисква се сертификат по градинарство NVQ 2 или равностоен. Необходимо е и чисто шофьорско досие с британска книжка категория C1 – карането на голям камион е неотменна част от предлаганата работа.

Кандидатите трябва да побързат.

Крайният срок е 24 април т.г., 23,59 ч. по Гринуич.

 

Автор:

Славянка Мундрова-Неделчева

Общо гласували: 0

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА ВЪРНЕ ВАСИЛ БОЖКОВ В БЪЛГАРИЯ?
Не
0 гласували / 0%
Да
0 гласували / 0%