ВЗРИВ ОТ НЕДОВОЛСТВО СРЕЩУ ИЛИАНА БЕНОВСКА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА 5GmediA

Автор: 5Gmedia , 08:58, 20 февруари 2019
Публикацията със заглавие 

"203 651 ЛЕВА ОТ ДЪРЖАВАТА Е ПОЛУЧИЛА ИЛИАНА БЕНОВСКА” предизвика взрив от коментари в социалните мрежи. 

Цялата публикация можете да видите тук
 
FACEBOOK 
 
Борислав Сандов: Ето така с пари от ЕС се купува влияние в медиите, хрантутят се подмазвачи и глашатаи на властта и се подрива свободата на словото. Зелените предупреждавахме, че тези ЕС средства подхранват политическата корупция и са причина за срамната 111-а позиция на България по свобода на медиите. Необходимо е да се променят начините, по които ЕК разпределя средствата за реклама на оперативните програми и да се премине към директен избор от Брюксел, на база рейтинги и критерии за свободни медии.
 
Галина Ризова: Значии, тя получава, а Елена пере... Де такива перачки повече???
 
Георги Христов: Финансирали Беновска по Програмата за развитие на селските райони. Това е абсолютен, ама АБСОЛЮТЕН КУЛТ !
 
Росинка Петкова: Ма много ѝ отива на селското поведение! ?
 
Лора Варсано: трябва да целува ръка и да мие крака с наведена глава.
 
Ели Стефанова: Прокуратура, самосезиране нещо, разследване...ох забравих, туй не е Йончева!
 
Тенко Славов: Какво излиза, че данъкоплатците плащат за ПР пропагандата на управляващото ни правителство!
 
Стефан Серезлиеа: Това започва да минава всякакви граници... ?
 
Евгения Стефанова: И какво общо има Беновска с Програмата за развитие на селските райони? Тя с какво ги развива, че не се сещам? Да не говорим пък за програмите "Региони в растеж"и "Околна среда". Убедена съм, че околната среда ще стане едно много по-приятно място без Беновска в него.
 
Илия Иванов: Беновска има радио, което се излъчва само в София. Всъщност, то нямаше и тук да се излъчва, ако нейния благодетел не беше натиснал СЕМ да й даде честотата, честно спечелена от друга радиостанция. Та тя си продаде душата за една честота.. Но, интересно как едно изцяло софийско радио взема пари по програми за развитие на селските райони. Това вече се е случай за ОЛАФ.
 
Божидар Чеков: Кой каза, че в България заплатите са най-ниските в Европа?!
 
Таня Пушкова: В днешно време недоразуменията в българската журналистика, като Беновска, са щедро възнаграждавани!
 
Запрян Запрянов: За развалени ябълки ли ги е получила?
 
Живодар Душков: И как да не хвърля ябълки? И как да не вдига пушилка, че й е орязан достъпа до президентската институция?
 
Марио Анастасов: Сега разбирам защо е толкова наперена и пристрастна към властта, друго си е държавата да те финансира, и ако падне тая власт, другите едва ли ще я финансират! Парите по програмите са издухани за имиджа на госпожата, лъскава кола, лъскави дрешки, фасончета, офисчета и др..
 
Веселин Николов: Още по-скандално е, че липсва какъвто и да е легален регламент за това държавно финансиране на частни медии. Всичко става напълно задкулисно или както пише в писмото - директно договаряне.
 
Тома Белев: Благодарение на Соня Колтуклиева полюбопитствах за какво отиват средствата за комуникация на ОПОС за 2018 г. Най-големият договор се оказа за издаване на две алманаха и една електронна карта - близо 700 хиляди лева. Тъй като съм любопитен по природа реших да видя кой се крие зад красивото име "Фокус арт груп". Оказа се, че с тази нелека и свръхотговорна задача да опишеш и представиш успехите на ОПОС  за 2018 година на два езика и в карта са се захванали по братски Васил Булянски ( съсобственик в Консерваторъ) и Краси Узунов (Фокус радио).
След въглеводородно, душата ми премина в консервативно състояние някак си естествено.
 
Бойко Неов: Може ли (или прави ли се вече) да се подаде жалба с цел иницииране на разследване върху България, че не изразходва парите по ОПОС целесъобразно?
 
Тагнато в: Илиана Беновска
Общо гласували: 8

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
6 гласували / 75%
Да
2 гласували / 25%