Я, МАРШ, БЕ, КОКО И КУШИ!

Автор: Соня Колтуклиева 09:05, 20 февруари 2019

Генералният директор на държавната телевизия говори в Брюксел за фалшивите новини с фалшив болничен лист в джоба след серия от фалшиви оправдания, за да удължи фалшивия си мандат. 

За да не се яви за пореден път в съда, Константин Каменаров представя болничен лист от 14 до 22 февруари, а на 19-ти свеж като кукуряк се появява на конференция за предизвикателствата пред аудиовизуалните медии във времето на дигиталната революция; подопечната му телевизия го показва в централната емисия новини, а той самият си поства снимки в Twitter на конференцията с участието на еврокомисарката Мария Габриел и председателя на Европейския парламент Антонио Таяни. 

От месеци наред генералният директор на БНТ се подиграва със Софийски градски съд, в който той обжалва присъдата си от Софийски районен съд, постановил 1 година и 3 месеца условно изтърпяване за това, че е шофирал с 1.6 промила алкохол в кръвта. Адвокат на Константин Каменаров е Людмил Рангелов, щатен служител на Главно следствено управление на МВР-ДС. 

Делото в Софийски градски съд започна през май 2018 година с перспективата да завърши на две съдебни заседания. Само че Каменаров най-напред не се появи в съдебната зала, защото замина за да гледа Евровизия, а сетне беше много зает с подготовката за отразяване на световното първенство по футбол; през октомври се появи друга причина, а после защитникът му се разболя... Съдът му наложи максималната санкция - 1000 лева глоба и го предупреди, че е на границата на злоупотребата с право. 

Целият този водевил и разиграването на съда цели да удължи престоя на Константин Каменаров на 10-я етаж на “Сан Стефано” 29. Ако СГС потвърди присъдата на СРС, веселякът-бохем ще трябва да си тръгне. 
Възможно е делото да стигне до Върховния касационен съд и така Каменаров да изкара целия си мандат. Мандат в единствената обществена телевизия, издържана от данъкоплатците. 

... БНТ е минала през какви ли не периоди, но никога - през толкова позорен. 

Под натиска на управляващите СЕМ утвърди за генерален директор Константин Каменаров ( а.к.а. Коко), а за програмен директор Емил Кошлуков ( а.к.а. Куши). Същият този Куши, който показа среден пръст в ефира на БНТ, който е получил от КТБ кредит от 100 000 долара при изключително преференциални условия, който беше партньор във фирмата, фалирала ТВ7, който показа договор с партийната телевизия на “Атака”, за да покрие изискванията за конкурса за генерален директор на БНТ. 

Я, марш, бе, Коко и Куши! Стига сте резилили Българската национална телевизия. 

Аз не съм съгласна да им плащам заплатите, а вие?

Соня Колтуклиева

Общо гласували: 22

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
16 гласували / 72.73%
Да
6 гласували / 27.27%