ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЪС СИЛНА ПОДКРЕПА В ГРАДА НА АПОСТОЛА - КАРЛОВО

Автор: 5 GmediA 18:59, 19 май 2019
Източник: НФСБ

„НФСБ е единствената партия, която има най-голямо основание да се бори за българско представителство в Европейския парламент, защото в нейната листа са хора, които реално ще свършат работа – така, както го правят и тук, в България. Ние сме доказали, че сме партия, която работи, вместо да приказва".

Това заяви водачът на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)" – Валери Симеонов, пред хората в Карлово. По стара българска традиция той бе посрещнат с хляб и сол, а вътре го очакваше пълна зала. Заедно с него бяха кандидатите за български представители в Европейския парламент от коалицията Венера Тодорова и Славчо Атанасов, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Верен на слогана „Вместо думи – действия" Валери Симеонов акцентира на свършеното от него като вицепремиер и народен представител, както и на останалите депутати от НФСБ.

Той посочи изградената по границата с Турция ограда, благодарение, на която бе спрян мигрантския поток.

„За първи път малкият и среден бизнес получи защита в наше лице – ние застанахме зад малките собственици на казани за варене на ракия, зад малките собственици на бензиностанции и търговци на горива, зад хората по програмата „Плод и мляко", зад дребните земеделски производители", посочи Валери Симеонов.

Водачът на листата на родолюбивата коалиция припомни и проверките, инициирани от него по Черноморието, благодарение на които в бюджета на държавата влязоха няколкостотин милиона лева.

Валери Симеонов единствен се опълчи на големите акули в бизнеса, бе припомнено още по време на срещата – с внесените от него промени в Закона за хазарта.

НФСБ започна кардинална промяна в системата на ТЕЛК. Репортажите, които телевизиите излъчват през последните седмици за мними инвалиди са доказателство за това, че политическата сила е на прав път, настоявайки за реформата.

Благодарение на НФСБ и Валери Симеонов за първи път от 30 години насам българските общности в чужбина разбраха, че не са сами – с работата си като вицепремиер и народен представител Валери Симеонов показа, че българската държава трябва да стои и защитава интересите на нашите сънародници зад граница.

„Затова съм категоричен, че в Европейския парламент трябва да отидат хора, доказали, че могат да водят битки, да отстояват позиции и защитават българския национален интерес", подчерта Валери Симеонов.

Дъбенските музиканти поднесоха на Валери Симеонов в знак на благодарност за подкрепата специално изработен портрет на Васил Левски. Благодарности към Валери Симеонов, за това, че ги подпомага отправиха и от Съюза на тракийските дружества.

Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)" се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината. 

КОМЕНТАРИ

От: ега ти "подкрепата" 8 декември 2019
Ега ти "подкрепата"! 5 - 6 платени нищожества придружават този грозен, корумпиран, алчен и прост като куха кратуна мангал, който открадна милиони от оградата на границата! Отврат!
От: vebs 8 декември 2019
Искаш ли само готини пички през нощта?Изкарай много кинти през деня !https://bit.ly/2vGdh7g

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 11

Анкета

КОЙ НОСИ ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ВОДНИЯ РЕЖИМ В ПЕРНИК, СПОРЕД ВАС?
Министърът на околната среда
6 гласували / 54.55%
Министърът на регионалното развитие
3 гласували / 27.27%
Бившият кмет на Перник
2 гласували / 18.18%