„ПАТРИОТИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ“ С МОЩНА ПОДКРЕПА В ПАЗАРДЖИК

Автор: 5 GmediA 09:18, 23 май 2019

Валери Симеонов и НФСБ бяха единствените, които ни защитиха. Това заявиха собственици на малки бензиностанции на среща с водача на листата на коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)" в Пазарджик тази вечер. На срещата присъстваха още дребни и средни представители на малкия бизнес, които бяха категорични, че в лицето на Валери Симеонов и колегите му от НФСБ в Парламента са получили силна подкрепа и съдействие.

Валери Симеонов подчерта, че хората в листата на коалицията са дейни, последователни, хора, доказали се и хора, показали с работата си в България, че защитават дребния и среден бизнес.

Друг проблем, поставен на срещата в Пазарджик бе проблема с реда в махалите със смесено население. Лидерът на НФСБ и водач на листата на „Патриоти за Валери Симеонов" припомни как успешно е бил решен етническия конфликт в Асеновград, когато банда цигани биха спортуващи деца. Този модел е бил приложен и в пловдивската Шекер махала. След действията на Валери Симеонов като вицепремиер в кратки срокове бяха изградени полицейски участъци с постоянно полицейско присъствие и в двете гета, осигурени бяха патрулиращи автомобили, насилниците бяха предадени на прокуратурата, следствието и съда, беше осигурена охрана на спортуващите деца.

„Показахме как може да бъде въведен ред в гетата. И го направихме с реални действия, не – на хартия, с изписани стратегии", подчерта Валери Симеонов.

 

Общо гласували: 18

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
14 гласували / 77.78%
Да
4 гласували / 22.22%