ВОДАЧКАТА НА ЕВРОЛИСТАТА НА ГЕРБ МАРИЯ ГАБРИЕЛ С ОСТРИ НАПАДКИ КЪМ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

Автор: 5 GmediA 09:34, 27 май 2019
Източник: БГНЕС

Мария Неделчева-Габриел отправи остра критика към един “невидим опонент” на ГЕРБ в предизборната кампания за евровота.

“Освен видимите опоненти, имахме и един невидим. Той не пропускаше възможността да прелее гласове към партията, която го издигна за кандидат. Това е първа негова загуба и втора за неговия ментор”, каза досегашният еврокомисар.

Без съмнение Мария Габриел има предвид президента, а като ментор визира Корнелия Нинова, която лично посочи ген.Румен Радев за кандидат-президент на БСП и загуби парламентарните избори през 2017 г..

Поставянето на “дясната ръка” на президента Радев Иво Христов на избираемото 4-то място в евролистата на БСП засили обвиненията за политически обвързаности между Корнелия Нинова и Румен Радев. Обясненията на Иво Христов, че това е негово лично решение и не засяга президента, прозвуча на мнозина неубедително.

Ако чрез Иво Христов президентът е “премерил” електоралната си тежест на третата година от настаняването му на “Дондуков” 2, това може да се сметне за лош резултат.

От друга страна, президентът Радев се радва на висок рейтинг заради откритото му критично отношение към недъзите на управляващите.

КОМЕНТАРИ

От: Тари 64 17 ноември 2019
ТЪПА ОВЦА, ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТИКВАТА ДА ОБИКОЛИ СТРАНАТА НЯКОЛКО ПЪТИ, ДА РАЗДАДЕ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ГЕРБАДЖИЙСКАТА КРАДЛИВА МАФИЯ. АКО НЕ БЯХА ЦИГАНИТЕ И ПОДКУПНИТЕ ЧИНОВНИЦИ, ДЕТО ПРЕВИВАТ ГРЪБ И С ЕДНАТА РЪКА КРАДАТ, А С ДРУГАТА ПРОСЯТ МИЛОСТИНЯ ОТ МУТРОГЕНЬО, ЩЕЩЕ ДА ВИДИШ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН. ЖАЛКО ЗА СТРАНАТА НИ, ТИКВАТА ПОГРЕБВА БАВНО И МЕТОДИЧНО РОДИНАТА И НЯМА КОЙ ДА ГО СПРЕ. БЪЛГАРИТЕ СА ЗАГУБИЛИ НАДЕЖДА, ЧЕ ЩЕ Я ИМА БЪЛГАРИЯ, ЗАТОВА СЕ СПАСЯВАТ ОТ КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРСКИ РЪЦЕ. НЯМА НАДЕЖДА, УВИ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 0

Анкета

СПАЗВАТЕ ЛИ КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ?
Да
0 гласували / 0%
Не
0 гласували / 0%
За кратко
0 гласували / 0%