СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ Е “МОМЧЕ ЗА ВСИЧКО”, КОЕТО ЖЕСТОКО СИ ОТМЪЩАВА ЗА УНИЖЕНИЯТА

Автор: 5 GmediA 21:31, 29 май 2019

Финансистът Илиян Василев в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” каза, че ролята на Делян Пеевски е твърде преувеличена. Той за втори път беше включен на второ място в евролистата на ДПС, за да свърши мръсната работа в “машината за избори”. И сетне да се откаже да замине за Брюксел...

Прав е! Според мен, Пеевски, въпреки милионите му, медиите му, магистратите му, си остава “момче за всичко” на големите в Играта. От началото на кариерата му до ден-днешен, него го използват за “мокри поръчки”. Да, плащат му щедро за това, но дълбоко стаеното му желание да бъде Някой с видима власт и респект не се сбъдва, остава си Никой със скрити пари и рекет.

Затова така жестоко си отмъщава, когато го наритат и търси жестока разплата за униженията.

Делян Пеевски - един бутафорен властелин на ръба на нервна криза!

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 18 септември 2019
Даже и марионетките на мафията трябва да си плащат!Освен дон Дебеланезе такива са и дон Цацарезе,дон Паталогезе,дон Доганезе!Те са донове за нашите мащаби ,макар,че си имат кукловоди!Каквито и да са обаче са една голяма воняща смрад ,която трябва да бъде пратена в тоалетната и пуснато казанчето с вода!И дано повече не позволим в България да се разнася такава смрад!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 73

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
42 гласували / 57.53%
Борислав Игнатов
14 гласували / 19.18%
Борис Бонев
14 гласували / 19.18%