ТЕНОРЪТ МАРИО НИКОЛОВ КЪМ БОИЛ БАНОВ, Г-Н МИНИСТРЕ, СПИТЕ ЛИ СПОКОЙНО?

Автор: 5 GmediA 06:54, 30 май 2019

Певецът Марио Николов написа днес във Фейсбук: Днес бях официално поканен в Министерството на културата, за да ми бъде връчена заповед за  възстановяване на незаконно отнетото ми работно място -  длъжността директор на Държавен музикален и балетен център - София, в изпълнение на влязлото в сила съдебно решение.

В следващата минута, като извинение от страна на МК за незаконното ми уволнение през 2015 г., и всички  последвали от това неудобства, както  и за публичните опити за моето дискредитиране пред обществото, ми бе връчена втора заповед. С нея МК прекрати назначаването ми за директор с мотив - изтичането на неупражнения повече от три години мандат. Длъжността е конкурсна с пет годишен мандат. При незаконното ми уволнение повече от три години от мандата ми "изгоряха ", но МК намери за редно да ме "компенсира" по този подходящ начин.

В каква държава живеем само! Така ли държавните институции уважават съдебните решения? Чудесно! Ами..., продължаваме напред!

Господин министър, спите ли спокойно?

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 17 септември 2019
Хъркат спокойно и самодоволно!За да не могат да спят трябва да имат съвест и човешко достойнство!Такова те нямат,а и да имат не го използват!
От: Венко 17 септември 2019
Време е за оставки в МК!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 62

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
38 гласували / 61.29%
Борис Бонев
13 гласували / 20.97%
Борислав Игнатов
8 гласували / 12.9%