ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ ЗА ЦВЕТАНОВ: ДОВЕРИЕТО ПОМЕЖДУ НИ СПАДНА, НЕ МИ СЕ ИСКАШЕ ПОВЕЧЕ ВЕСКО МАРИНОВ ДА МИ ПЕЕ

Автор: 5 GmediA 12:41, 31 май 2019
Източник: Снимка БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отчете категорична победа за партията на изборите за Европейски парламент.

„Резултатите са добри. Вече ги коментирах в Брюксел. Анализът ни е, че победата е категорична и оставките в БСП го доказват", заяви Борисов пред журналисти след заседание на Изпълнителния комитет на ГЕРБ.

Той заяви, че оставката на втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов е правилното решение и доверието между тях е спаднало. Борисов бе категоричен, че вариантите за бъдещето на Цветанов са били само два. „Няма трети вариант, вариантите бяха - напуска ръководните постове в партията, спира да се изявява по медиите и остава да работи в централата, той това не го избра и напусна изцяло. Избирането на негов заместник е работа на централата и на конгреса", каза още лидерът на ГЕРБ.

Запитан кой ще замести Цветанов, Бойко Борисов заяви: "Мисля, че с двама заместници ще се справя и с премиерските си задължения. Ще освободим и Румяна Бъчварова, защото отива посланик. На нейно място ще е Деница Желева".

На въпроса дали Цветанов ще му липсва по време на изборите, Борисов заяви: "Дайте да говорим сериозно по този въпрос". "Винаги народът ми дава кредит на доверие, аз винаги съм следял какво се иска от мен. Разбрах, че дори днес президентът е видял какви прекрасни училища сме направили и ремонтирали", заяви той.

Името на Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия, ще създам и орган за контрол вътре в самата партия, каза още Бойко Борисов и продължи: Това беше очаквано, не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее, ясно беше как искам да се проведе кампанията.

Най-висшият форум на ГЕРБ ще се проведе на 7 юли.

 

 

КОМЕНТАРИ

От: Народа Български 20 ноември 2019
Най-големият крадец от герб ЦВЪКИ си тръгна, но с откраднатото от народа. Остават обаче още много крадци и престъпници в Шайката ГЕРБ, начело с боса им, които ще ни ограбват още дълго, ако не ги изритаме!
От: 20 ноември 2019
Вторият в Шайката ГЕрП цвъки си тръгва, защото държавните служители, родата им, Крадците около ГЕРБ и купените мангалски гласове са около 7ОО ООО до 8ОО ООО, а за бандата са гласували само 570 хиляди, т. е. дори и гербери са отвратени от тях, и Боко го знае пределно ясно това.!
От: Лъч светлина 20 ноември 2019
Дон Паталогезе продължава да обикаля студиата и да лъже!Не съм виждал през живота си толкова паталогичен лъжец и измамник!Ето целият народ знае,че този е рекетьор от СИК рекетирал за пари много български граждани!По малко хора знаят,че той е трафикант на метаамфетамини и контрабандист на цигари!Следва естественият въпрос: защо този с такова богато криминално досие не е в затвора?Следващият въпрос : защо се прикрива криминалното му досие?Кой,кои го прикриват и как го използват??Как един с такова богато криминално досие може да го назначат за министър- председател на европейска страна членка на Европейският съюз?Ако поне на тези въпроси хората си отговорят ще разберат истината,че са водени за носа от тайните служби които не винаги са български,а дон Паталогезе е само тяхна разработка,която изпразва джобовете на хората и пълни джобовете на господарите си!Ето на това се вика демокрация когато държавата ти е завладяна от мафията,от паталогията!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 3

Анкета

СПАЗВАТЕ ЛИ КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ?
Не
2 гласували / 66.67%
Да
1 гласували / 33.33%
За кратко
0 гласували / 0%