ВЕСИСЛАВА ТАНЧЕВА КЪМ КАНАЛ 3: КАТО ГЛИСТИ ОБИТАВАТЕ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО НА ПЕЕВСКИ!

Автор: 5 GmediA 10:36, 5 юни 2019

По повод бруталната атака на екип на Канал 3 срещу председателя на ГД “Боец” Георги Георгиев и съпругата му, Весислава Танчева, пиар експерт и издател на медиен сайт, коментира във Фейсбук: Да пратиш цяла кола "репортери" с камери да преследват Георги Георгиев и жена му два дни из Видин, това е такова безсилие и откровен опит за провокация, че никой, участвал в мероприятието, няма право да нарече себе си журналист!

Ясно е, че на господаря ви не му харесва това, което Жоро и БОЕЦ правят. Сигурно е, че след последните няколко проверки нито ГДБОП, нито НАП са намерили за какво да се хванат в делата на организацията, иначе досега щяхте да сте опищели света. Затова е цялото преследване и влизане в личния живот на човека.

Приемам доброволното ви решение "да обитавате дебелото черво на Пеевски", но дори в ежедневието ви на глисти би трябвало да се намира някакво съчувствие към жена, прекарала последните две години на хемодиализа (в прословутото отделение във Видин!!!), поне колкото да не я блъскате и наранявате.
Ако и това не ви е останало, нямате право да се наричате и хора, съжалявам.

Иначе, вече сте наясно, че въпреки човеколюбивия си характер, когато пред очите му блъскате болната му жена, Жоро има и друга страна...

Не вярвам да ви е останала съвест за пазене, но поне зъбите си пазете.

Видео

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 септември 2019
Изродията е на власт и тя може само това - да. злодейства !Марионетките и подлеците насъскани от своите господари са способни на такива мерзости и изродия че ни е бедна фантазията!Докато търпим този мафиотски режим така ще бъде,а ще става и по страшно!Превръщат Нова телевизия бавно и сигурно в помия,а другата година като купят и БТВ( както се чува) и нея ще я превърнат в кафения,тогава истината ще е убита!Хората даже не се запитват защо възстановиха Свободна Европа за България!Отговорът е,че заради това,че в България има мафиотски режим и диктатура,а последствията са ,че няма свобода на словото и справедливост!От някаква крехка демокрация ни върнаха отново в диктатура,диктатура на мафията,на подземието!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 92

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
55 гласували / 59.78%
Борислав Игнатов
18 гласували / 19.57%
Борис Бонев
15 гласували / 16.3%