ВЕСИСЛАВА ТАНЧЕВА КЪМ КАНАЛ 3: КАТО ГЛИСТИ ОБИТАВАТЕ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО НА ПЕЕВСКИ!

Автор: 5 GmediA 10:36, 5 юни 2019

По повод бруталната атака на екип на Канал 3 срещу председателя на ГД “Боец” Георги Георгиев и съпругата му, Весислава Танчева, пиар експерт и издател на медиен сайт, коментира във Фейсбук: Да пратиш цяла кола "репортери" с камери да преследват Георги Георгиев и жена му два дни из Видин, това е такова безсилие и откровен опит за провокация, че никой, участвал в мероприятието, няма право да нарече себе си журналист!

Ясно е, че на господаря ви не му харесва това, което Жоро и БОЕЦ правят. Сигурно е, че след последните няколко проверки нито ГДБОП, нито НАП са намерили за какво да се хванат в делата на организацията, иначе досега щяхте да сте опищели света. Затова е цялото преследване и влизане в личния живот на човека.

Приемам доброволното ви решение "да обитавате дебелото черво на Пеевски", но дори в ежедневието ви на глисти би трябвало да се намира някакво съчувствие към жена, прекарала последните две години на хемодиализа (в прословутото отделение във Видин!!!), поне колкото да не я блъскате и наранявате.
Ако и това не ви е останало, нямате право да се наричате и хора, съжалявам.

Иначе, вече сте наясно, че въпреки човеколюбивия си характер, когато пред очите му блъскате болната му жена, Жоро има и друга страна...

Не вярвам да ви е останала съвест за пазене, но поне зъбите си пазете.

Видео

Общо гласували: 7

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
5 гласували / 71.43%
Да
2 гласували / 28.57%