ПЕЕВСКИ: „ЗАЩО ДА ИЗДЪРЖАМ МЕДИИ, АКО НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАМ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ СИ?!”

Автор: 5 GmediA 07:20, 6 юни 2019

Колеги от “Монитор”, напуснали вестника заради Пеевски, са ми разказвали, че нечленоразделният медиен магнат имал любим цитат: “Защо да издържам медии, ако не ги използвам срещу враговете си?!” Да, той ги използва! Използва медиите, купени с милиони от КТБ - банката, която затри с любезното съдействие на властта. Използва ги като бухалки - срещу журналисти, политици, магистрати, бизнесмени, срещу всеки гражданин, дръзнал да му се противопостави.

След като ГД “Боец” разкри, че Пеевски не е ходил на работа нито един час от деня на клетвата в действащото Народно събрание и писа до международни институции за нарушените изисквания за кандидат-евродепутат от страна на втория в листата на ДПС, корпулентната бухалка се стовари върху Георги Георгиев и съпругата му, която от години се бори за живота си с коварна болест.

Канал 3, превърнал се в мръсен обор за нечистоплътни ратаи, се нахвърли върху активистите на ГД “Боец”, защото бойците са трън в очите на Пеевски, момчето за мокри поръчки на силните на деня.

Пеевски си мисли, че е вечен и недосегаем. Той и Цветанов си мислеше така...

Не си затваряйте очите, когато лазите в студиата на телевизия Канал 3 и мрънкате пред камерите й; не се свивайте като простреляни зайци пред залпа от уговорени със задкулисието въпроси, не легитимирайте поръчковите дръжки на микрофони...защото ставате съучастници в една зловеща касапница. Днес ви се усмихват лукаво, утре ще ви прострелят безпощадно...утре, когато Пеевски им нареди.

Спомнете си как постъпи Николай Бареков с Бойко Борисов: най-напред лазеше пред него, сетне хвърляше камъни по него, защото Пеевски така му разпореди.

Ако сте страхливци, госпожи и господа политици, това си е за ваша сметка и някой ден хората ще ви поискат сметка за това.

Бруталното разчистване на сметки чрез медиите няма нищо общо със свободата на словото.  Публичността чрез медиите на мафията не изгражда добър образ, прави ви жалки и зависими.

Соня Колтуклиева, дръзнала да се противопостави на Делян Пеевски!

Общо гласували: 2

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
2 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%