ПЕЕВСКИ: „ЗАЩО ДА ИЗДЪРЖАМ МЕДИИ, АКО НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАМ СРЕЩУ ВРАГОВЕТЕ СИ?!”

Автор: 5 GmediA 07:20, 6 юни 2019

Колеги от “Монитор”, напуснали вестника заради Пеевски, са ми разказвали, че нечленоразделният медиен магнат имал любим цитат: “Защо да издържам медии, ако не ги използвам срещу враговете си?!” Да, той ги използва! Използва медиите, купени с милиони от КТБ - банката, която затри с любезното съдействие на властта. Използва ги като бухалки - срещу журналисти, политици, магистрати, бизнесмени, срещу всеки гражданин, дръзнал да му се противопостави.

След като ГД “Боец” разкри, че Пеевски не е ходил на работа нито един час от деня на клетвата в действащото Народно събрание и писа до международни институции за нарушените изисквания за кандидат-евродепутат от страна на втория в листата на ДПС, корпулентната бухалка се стовари върху Георги Георгиев и съпругата му, която от години се бори за живота си с коварна болест.

Канал 3, превърнал се в мръсен обор за нечистоплътни ратаи, се нахвърли върху активистите на ГД “Боец”, защото бойците са трън в очите на Пеевски, момчето за мокри поръчки на силните на деня.

Пеевски си мисли, че е вечен и недосегаем. Той и Цветанов си мислеше така...

Не си затваряйте очите, когато лазите в студиата на телевизия Канал 3 и мрънкате пред камерите й; не се свивайте като простреляни зайци пред залпа от уговорени със задкулисието въпроси, не легитимирайте поръчковите дръжки на микрофони...защото ставате съучастници в една зловеща касапница. Днес ви се усмихват лукаво, утре ще ви прострелят безпощадно...утре, когато Пеевски им нареди.

Спомнете си как постъпи Николай Бареков с Бойко Борисов: най-напред лазеше пред него, сетне хвърляше камъни по него, защото Пеевски така му разпореди.

Ако сте страхливци, госпожи и господа политици, това си е за ваша сметка и някой ден хората ще ви поискат сметка за това.

Бруталното разчистване на сметки чрез медиите няма нищо общо със свободата на словото.  Публичността чрез медиите на мафията не изгражда добър образ, прави ви жалки и зависими.

Соня Колтуклиева, дръзнала да се противопостави на Делян Пеевски!

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 18 септември 2019
Дон Дебеланезе само е върхът на мафиотската структура на мафията в България!Кукловодите му са в Кремъл и от там дърпат конците и на другата видима част на мафията - дон Паталогезе,дон Доганезе,дон Цацарезе!Командният център е един ,стилът на ограбване е един и същ и всички пътища водят в Кремъл!България 45 години беше васална страна на Съветският съюз и КГБ,сега още 30 години е васална на КГБ( общото название на всички мафиотски,кремълски служби в България)! Те са най- силни и всеобхватни тук в България!Много ловко използват нашите продажни " политици" и пропагандата за освобождението ни от турско робство!Разделят ни на русофили и русофоби по най- изкуствен начин и така ни владеят по изпитаният римски способ-" Разделяй и владей" На България и трябва Левски за да обеснява с думи прости и народни що е това демокрация и как да се избавим от мафиотското робство от наши и чужди грабители!
От: 18 септември 2019
КАТО ВИДЯ АНОНОМЕН КОМЕНТАТОР СЕ ХВАЩАМ ЗА ПИЩОВА.
От: КРАВАР 18 септември 2019
Българските "политици - подлоги" изпълняват безропотно желанията на КУКЛОВОДИТЕ от Вашингтон и пропадналия ЕС! Ще дойде Видовден и ще прокълнете майчиното си мляко!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 76

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
45 гласували / 59.21%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.42%
Борис Бонев
14 гласували / 18.42%