МВР УПРАЖНЯВА ТОРМОЗ НАД ЛИДЕРА НА БОЕЦ И СЪПРУГАТА МУ?

Автор: 5 GmediA 13:43, 11 юни 2019

Полицията е изпратила призовки до председателя на Гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев и съпругата му. Двамата са викани на разпит в МВР във връзка с инцидента, за който писа и 5GMedia, когато журналисти-пратеници на Канал 3 атакуваха свирепо Георгиев и съпругата му.

„Днес ни връчиха поредните призовки, на мен и съпругата ми. Изрично са уведомени, че тя понеделник, сряда и петък е на хемодиализа и е абсолютно невъзможно да се яви в полицията! И умишлено за пореден път ченгетата и връчват призовка именно за ден, в който е на диализа! Призовават ни от днес за... утре!“, това написа във Фейсбук днес лидерът на БОЕЦ.

По думите му, „в ход е изключително брутална и долна офанзива срещу БОЕЦ и Биволъ!“

Георгиев заявява, че разполага с „категорични доказателства (записи), че полицията е действала координирано и в подкрепа“ на хора на Пеевски и Борисов от Канал 3, „че полицията е съдействала да ни преследват, тозмозят и издевателстват над нас в продължение на три дни!“

Председателят на БОЕЦ казва още, че разполага с категорични доказателства, че полицията е упражнила натиск върху собствениците на имота, в който се помещава фирмата му, „да НЕ ПОДАВАТ СИГНАЛ в полицията“.
„Въпреки това собствениците подават сигнал още във вторник и полицията и други органи ОТКАЗВАТ да приемат техният сигнал, за което също разполагам с доказателство!“, пише още Георгиев.

Според него, целта е да бъдат „смачкани хилядите, на които БОЕЦ дава кураж и надигат глава“.

Георгиев обаче е категоричен: „БОЕЦ продължава битката си за свобода и справедливост“.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 януари 2020
Цялата мафия ,която е превзела държавата е срещу " Боец" !Всички български институции са мафиотизирани и мафията ни унищожава с тяхните институции ,които само се наричат български и на хората!Прокуратурата е легална престъпна организация,такива са и Министерският съвет, ДАНС,КЗК,КОМПИ и да не ги изброявам всички български институции!Българийо,къде са истинските твои чеда които като Боец са готови да умрът, но най- вече да победят в името на справедливостта,истината и морала!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 20

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ТОЛ СИСТЕМА?
Не
13 гласували / 65%
Да
7 гласували / 35%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%