ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ СВИКВА КРЪГЛА МАСА ПО ПОВОД ИЗБОРА НА БЪДЕЩИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Автор: 5 GmediA 06:40, 12 юни 2019

Днес, от 10.00 часа, на „Дондуков 2“ президентът Румен Радев ще открие кръгла маса на тема „Предстоящ избор на главен прокурор – критерии  и обществени очаквания“. За участие са поканени представители на неправителствения сектор – организации, имащи отношение към съдебната система и съсловни професионални  организации на юристи, съобщиха от пресцентъра на държавния глава.

Кръглата маса е в продължение на поредицата от разговори, които президентът проведе с представители на съдебната и изпълнителната власт във връзка с критериите за избор и правомощията на следващия главен прокурор. Срещите целят да отговорят на обществените очаквания за прозрачна процедура за избор на следващ главен прокурор, която завършва с указ на държавния глава.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 18 септември 2019
И той няма смелост и достатъчен морал да каже докрай истината,че страната ни е окупирана от мафията и граби каквото си поиска,ще постави за главен прокурор. мафиот като дон Цацарезе!Бяга след събитията,бори се срещу последствията а не с причината!И все пак е малко по- добър от предишният,че онзи беше като куче на къса каишка на Герб!Явно нещата да се поуправят към добро или трябва да се влошат много ,за да се събудим най- сетне или ще чакаме друг да ни оправи и все ще живеем овче!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 76

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
45 гласували / 59.21%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.42%
Борис Бонев
14 гласували / 18.42%