ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НАРЕЧЕ БОЙКО БОРИСОВ “ДИВ ПОПУЛИСТ” - ПРЕСТРУВКИ ИЛИ СУБСИДИЯТА ГИ СКАРА?

Автор: 5 GmediA 09:57, 12 юни 2019

ДПС няма да подкрепят предложението на ГЕРБ за 1 лев партийна субсидия. Това съобщи в парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски, цитиран от БГНЕС.

“Предложението на ГЕРБ няма да подкрепим, но ще подкрепим да е 0 лв. субсидията. За нас това е див популизъм, което се предлага. Хубаво е да се изясни какво правят партиите после. Един лев субсидия за действителен глас означава фалит на партиите. Ако бъде приет такъв модел на финансиране на партиите, това означава, че всички партии ще станат собственост на олигарсите“, допълни Пеевски.

Днес са първите консултации с производители на брашно и на тестени изделия, съобщи още Пеевски. „Ако няма гаранции за реално намаляване на цената на хляба с диференцирането на ДДС, то изобщо няма да предлагаме такава мярка. Утре също има консултации с производители, но целта е крайната цена на хляба да се намали, а не само да пада цената за производителите“, допълни депутатът от ДПС.

„Радваме се, че управляващите ни чуха за безплатните детски градини. Продължаваме с намаляването на ДДС на хляба, а след това и на книгите“, завърши Пеевски.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 януари 2020
Знаем какво представлява дон Дебеланезе ,но тъй като владее цялата държава! Най- внимателно слушаме лицемерните,лъжливи думи,но ги мислим за най- умното което ни се казва!Вместо да е в затвора заради безбройните си далавери,ние ще слушаме глупостите му и ще разсъждаваме над тях като нещо смислено!България като държава няма механизъм да се защитава да не влизат в държавните и органи такива мастити бандити като дон Дебеланезе,дон Паталогезе,дон Доганезе и техните марионетни антуражи!Тук не трябва да става въпрос колко лева ще е партийната субсидия,а как за тези които влизат в държавните органи да бъде направен механизъм за ИНТЕГРИТЕТ за тест за лоялност към държавата,да подписват декларации за служба на държавата и какво ще ги споходи ,ако не работят за държавата!Да влизат хора за които държавата е ценност и службата към хората,затова не се изисква много пари!А дали едни мафиоти ще ги избереш с парите на олигарси или с държавни пари,те като влязат в държавните органи ще се надпреварват да крадат и безчинстват както сега!За кой ли път подменят истинските стойности и ни насочват съвсем целенасочено да изберем отново мафиоти само ,че уж някакво значение има с колко пари ще се назначат!Хората,народа не е фактор!Ние сме водени за носа от мафията и много малко от нас осъзнават това!За да се разбие мафията трябват бързи,изпреварващи,принципни ходове и налагане на истината!Властта на мафията се дължи на Лъжата,Страхът,Корупцията и нашата безотговорност и страх!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 20

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ТОЛ СИСТЕМА?
Не
13 гласували / 65%
Да
7 гласували / 35%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%