СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВАСИЛ ИВАНОВ ЦЕЛУВА НА ДОМУСЧИЕВ РЪКА, КОЙ Е ОЛИГОФРЕНЪТ СЕГА?!

Автор: Соня Колтуклиева 09:14, 14 юни 2019
Източник: Фейсбук

ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НА ЕДИН “РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ” В НОВА ТВ МУ СПРЕЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ, СЕГА МОЖЕ ДА ГО ПРОДЪЛЖИ!

Васил Иванов сега: ”За завръщането ми в Нова. Благодаря за доверието на собственика на Нова тв. – Кирил Домусчиев, който лично ме покани да се завърна и отново да бъда част от медията, където прекарах 14 славни години. През годините Кирил Домусчиев беше намерил телефона ми и често ми звънеше да ме поздравява за работата ми, след излъчване на мои разследвания, разкриващи корупция и далавери. Когато преди 2 години напуснах заради цензура, налагана ми от бившето ръководство и го съобщих публично, той отново ми позвъни и ме подкрепи морално. Именно заради това съм сигурен, че цензура в Нова вече няма как да има, журналисти със зависимости също. Затова и на секундата приех поканата.

Доказал съм, че не търпя цензура и при най-малкото вмешателство в работата ми ставам, тръгвам си и го съобщавам публично. Кирил Домусчиев също го знае. И ме покани. Този факт дава ясен отговор на въпроса накъде върви Нова.”

Васил Иванов преди: “Между другото преди година бях получил сигнал с документи за други бизнес действия на Домусчиеви, доста скандални, показах ѝ ги ( б.р. на шефката на публицистиката в Нова Дарина Сарелска) и ѝ казах, че смятам да направя разследване по темата. Тя мигновено отхвърли предложението ми, без да се консултира с никой друг. Нейно решение. Документите за отхвърленото от нея разследване са налични и събират прах. Да припомням ли, че преди 2-3 години половината правителство отиде с държавен хеликоптер до Разград да открива една трибуна на стадиона на Домусчиеви…“.

...Васил Иванов има прекрасната възможност да продължи разследването за бизнеса на Домусчиеви, защото в Нова вече няма ценз-ура-ура-ура! Кой е “олигофренът” в този водевил, а?! П.П. Откакто през април 2019 г. братя Домусчиеви станаха собственици на Нова, от Канал 3 прескочиха в нея Миляна Велева и Васил Иванов - това засили съмненията, че Делян Пеевски поръчва музиката, а бизнесмените плащат сметката. Кирил Домусчиев и Делян Пеевски си партнират отдавна на медийния фронт в менажирането на “Стандарт” и Blitz. За кратко време от Нова си тръгнаха Виктория Бехар, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, продуценти на новините, както и спортни редактори, които първи се оплакаха от цензура. Да припомня, че КЗК не разреши Нова ТВ да бъде придобита от чешкия милиардер Петр Келнер. Братя Домусчиеви я купиха за близо 400 милиона лева.

 

КОМЕНТАРИ

От: Божидар Божилов 18 септември 2019
Ние Нова телевизия знаем накъде върви. Даже знаем и при Кой отиде. Там където е и BiT. Въпросът е ти драги къде отиваш може би.
От: куцото куче 18 септември 2019
Фурнаджийска лопата. Ни капчица мъжка чест, ни такава професионална.
От: някой си 18 септември 2019
Нова ТВ е частна телевизия и собственика си взема решения кой ще работи в нея. Ако не ви харесва сменяте канала и това е! А Бенатова, Шекерова и останалите журналисти, които смятат, че са незаменими в своята работа, щом имат тези притенции значи ще си намерят работа в друга телевизия или медия, която ще им даде правото на свободно слово? А да видим къде ще е ? Има ли такава? Много е лесно да се ерчиш, че си голям журналист ама друг да ти плаща сметките. Направи си медия и си прави репортажите! Говори си колкото и каквото искаш. Плащай си масрафите сам, заработи си тлъстата заплата и сама си я плащай. Много е лесно някой да ти плаща масрафа...а ти накрая да се подписваш под няколко хилядарки. Така, че .......така е! Ще играеш по гайдата, на този, който ти плаща! Като не искаш свят голям.....Прави си сам медия...
От: зоро 18 септември 2019
обикновен капитализъм.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 73

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
42 гласували / 57.53%
Борислав Игнатов
14 гласували / 19.18%
Борис Бонев
14 гласували / 19.18%