СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВАСИЛ ИВАНОВ ЦЕЛУВА НА ДОМУСЧИЕВ РЪКА, КОЙ Е ОЛИГОФРЕНЪТ СЕГА?!

Автор: Соня Колтуклиева 09:14, 14 юни 2019
Източник: Фейсбук

ПРЕДИ 2 ГОДИНИ НА ЕДИН “РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ” В НОВА ТВ МУ СПРЕЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ, СЕГА МОЖЕ ДА ГО ПРОДЪЛЖИ!

Васил Иванов сега: ”За завръщането ми в Нова. Благодаря за доверието на собственика на Нова тв. – Кирил Домусчиев, който лично ме покани да се завърна и отново да бъда част от медията, където прекарах 14 славни години. През годините Кирил Домусчиев беше намерил телефона ми и често ми звънеше да ме поздравява за работата ми, след излъчване на мои разследвания, разкриващи корупция и далавери. Когато преди 2 години напуснах заради цензура, налагана ми от бившето ръководство и го съобщих публично, той отново ми позвъни и ме подкрепи морално. Именно заради това съм сигурен, че цензура в Нова вече няма как да има, журналисти със зависимости също. Затова и на секундата приех поканата.

Доказал съм, че не търпя цензура и при най-малкото вмешателство в работата ми ставам, тръгвам си и го съобщавам публично. Кирил Домусчиев също го знае. И ме покани. Този факт дава ясен отговор на въпроса накъде върви Нова.”

Васил Иванов преди: “Между другото преди година бях получил сигнал с документи за други бизнес действия на Домусчиеви, доста скандални, показах ѝ ги ( б.р. на шефката на публицистиката в Нова Дарина Сарелска) и ѝ казах, че смятам да направя разследване по темата. Тя мигновено отхвърли предложението ми, без да се консултира с никой друг. Нейно решение. Документите за отхвърленото от нея разследване са налични и събират прах. Да припомням ли, че преди 2-3 години половината правителство отиде с държавен хеликоптер до Разград да открива една трибуна на стадиона на Домусчиеви…“.

...Васил Иванов има прекрасната възможност да продължи разследването за бизнеса на Домусчиеви, защото в Нова вече няма ценз-ура-ура-ура! Кой е “олигофренът” в този водевил, а?! П.П. Откакто през април 2019 г. братя Домусчиеви станаха собственици на Нова, от Канал 3 прескочиха в нея Миляна Велева и Васил Иванов - това засили съмненията, че Делян Пеевски поръчва музиката, а бизнесмените плащат сметката. Кирил Домусчиев и Делян Пеевски си партнират отдавна на медийния фронт в менажирането на “Стандарт” и Blitz. За кратко време от Нова си тръгнаха Виктория Бехар, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, продуценти на новините, както и спортни редактори, които първи се оплакаха от цензура. Да припомня, че КЗК не разреши Нова ТВ да бъде придобита от чешкия милиардер Петр Келнер. Братя Домусчиеви я купиха за близо 400 милиона лева.

 

Общо гласували: 0

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА ВЪРНЕ ВАСИЛ БОЖКОВ В БЪЛГАРИЯ?
Не
0 гласували / 0%
Да
0 гласували / 0%