ИЛИАН ВАСИЛЕВ КЪМ САШО ДИКОВ: ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ МЕДИЙНИТЕ ХРЪТКИ НА ПЕЕВСКИ?

Автор: 5 GmediA 10:36, 15 юни 2019
Източник: Евроком

В предаването си “ Евродикоф” по Евроком Сашо Диков защити бившите си колеги от Канал 3, които нападнаха във Видин председателя на ГД “Боец” Георги Георгиев и съпругата му Мариела, която от години страда от рак. Снощи Георги Георгиев получи право на отговор, а държанието на Сашо Диков към него предизвика във Фейсбук взрив от недоволство:

Илиан Василев: Сашо Диков не може да защитава медийни хрътки, които са командировани с парите на Пеевски във Видин, стоят три дни за да направят компрометиращ медиен материал и Диков не намира за странно, че пресата на представящите се за журналистите E насилие. А неговият приятел шофьор не е в колата и е част от тормоза.
Ясно ли е че това е поръчка на Пеевски?
Ясно ли като защитава насилието, защитава тезата и поръчката на Пеевски?
Жалко, Сашо - представете ли си три-четири хрътки обиколили жертвите.
Всичко това е подготовена провокация и Сашо Диков съучаства. Цялата идея е да вкарат Георгиев в обяснителен режим, след това прокурорите да го разследват.
Пак питам кой е насилника тук?

Пепа Парина: Сашо Диков, тотално ми паднахте в очите. В стремежа си бъдете харесан за Генерален директор на БНТ, изгубихте зрителите и почитателите си. Преставам да гледам предаването ви.

Теменуга Минчева: Диков след това предаване ти казвам ЧАО! Слагаш ли се заради конкурса в БНТ? Същия си като тях!

Дарина Гочева: Диков, това навеждане заради БНТ ли е?

Тихомир Гергов: Сашо,ти си страхлив артист.

Сийка Димитрова: Сашо ДикоФФ ясно зае позиция на страната на Канал 3! Жалко за нас, които му се доверяваме за пореден път... Жалък тип, който приема безусловно едната страна и се старае всячески да опровергае Г. Георгиев.

Митева Албена: Само БОЕЦ!!!!!!! Браво!!!!! С вас сме!!!

Мариана Фетваджиева: Диков, ‘що не пита приятеля си какво прави 3 дни във Видин? От любов към Северозапада може би. А въпросът ти в края към Георги Георгиев “какво прави жена ти с теб” беше потресаващ...
Без мен ...Аз съм ЧАО.

Бисер Данев: Дикофф, голям лицемер си!

Джорджо Иванов: Пеевски ликува, изпратил е екип да направи провокация с БОЕЦ, и успя, дори се стигна и до скандал, нали разбирате че всички губим от такъв скандал !!!

Росен Цветков: Диков, какво падение!

Общо гласували: 11

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
8 гласували / 72.73%
Да
3 гласували / 27.27%