ИЛИАН ВАСИЛЕВ КЪМ САШО ДИКОВ: ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ МЕДИЙНИТЕ ХРЪТКИ НА ПЕЕВСКИ?

Автор: 5 GmediA 10:36, 15 юни 2019
Източник: Евроком

В предаването си “ Евродикоф” по Евроком Сашо Диков защити бившите си колеги от Канал 3, които нападнаха във Видин председателя на ГД “Боец” Георги Георгиев и съпругата му Мариела, която от години страда от рак. Снощи Георги Георгиев получи право на отговор, а държанието на Сашо Диков към него предизвика във Фейсбук взрив от недоволство:

Илиан Василев: Сашо Диков не може да защитава медийни хрътки, които са командировани с парите на Пеевски във Видин, стоят три дни за да направят компрометиращ медиен материал и Диков не намира за странно, че пресата на представящите се за журналистите E насилие. А неговият приятел шофьор не е в колата и е част от тормоза.
Ясно ли е че това е поръчка на Пеевски?
Ясно ли като защитава насилието, защитава тезата и поръчката на Пеевски?
Жалко, Сашо - представете ли си три-четири хрътки обиколили жертвите.
Всичко това е подготовена провокация и Сашо Диков съучаства. Цялата идея е да вкарат Георгиев в обяснителен режим, след това прокурорите да го разследват.
Пак питам кой е насилника тук?

Пепа Парина: Сашо Диков, тотално ми паднахте в очите. В стремежа си бъдете харесан за Генерален директор на БНТ, изгубихте зрителите и почитателите си. Преставам да гледам предаването ви.

Теменуга Минчева: Диков след това предаване ти казвам ЧАО! Слагаш ли се заради конкурса в БНТ? Същия си като тях!

Дарина Гочева: Диков, това навеждане заради БНТ ли е?

Тихомир Гергов: Сашо,ти си страхлив артист.

Сийка Димитрова: Сашо ДикоФФ ясно зае позиция на страната на Канал 3! Жалко за нас, които му се доверяваме за пореден път... Жалък тип, който приема безусловно едната страна и се старае всячески да опровергае Г. Георгиев.

Митева Албена: Само БОЕЦ!!!!!!! Браво!!!!! С вас сме!!!

Мариана Фетваджиева: Диков, ‘що не пита приятеля си какво прави 3 дни във Видин? От любов към Северозапада може би. А въпросът ти в края към Георги Георгиев “какво прави жена ти с теб” беше потресаващ...
Без мен ...Аз съм ЧАО.

Бисер Данев: Дикофф, голям лицемер си!

Джорджо Иванов: Пеевски ликува, изпратил е екип да направи провокация с БОЕЦ, и успя, дори се стигна и до скандал, нали разбирате че всички губим от такъв скандал !!!

Росен Цветков: Диков, какво падение!

КОМЕНТАРИ

От: Ми 23 септември 2019
Мн плоско нещо е сашето, и лицемерно.
От: Любо Кирилов 23 септември 2019
Сашо ти си лифтинг.
От: Зрител 23 септември 2019
Обосрался Диков, като Слави с Бойко!
От: Лъч светлина 23 септември 2019
За мен беше явно,че тези бяха изпратени да провокират и натопят Георгиев!Видях как явно препречваха пътя на Георгиев и наглееха!Това поведение наистина е мутренско и разпасано и е породено от поръчката на мафията да компрометира Георгиев!Те изпълниха мръсните си поръчки!Иначе след като си бил предизвикан ,най- нормалното нещо е да отвърнеш за да се защитиш!Само овцете не се защитават ,както и българският народ овчедушно гледа как мафиотите ограбват страната ни!Диков уж търсеше някаква истина,но изгуби представа за голямата картина,че тези бяха агресорите,а Георгиев просто отвърна!Диков иска като старите хора които ги бият,измъчват за 20 лева и не могат да се защитят ,а след това да ги дават по телевизора целите в рани ,насинени,унижени,така и Георгиев да стои!Обаче целият народ е репресиран,ограбван ,убиван ,а той не прави нищо!Ето това е проблемът- страхът,егоизмът,завистта и липсата на елементарна солидарност!
От: гражданин на БГ. 23 септември 2019
Дикофффф,падна ми в очите!!престани да се правиш на умрела кокошка!!загуби всички тв. зрители,ти никога не си напускал мафията,много ви се услаждат мръсните и кирливи мафиотски парички!!
От: Зрител 23 септември 2019
Сашка Дикова се има за мъж, но е само една мъжка гювендия, винаги готова за платени поръчки.
От: aleksan 23 септември 2019
Sasho valyk ,zagubi dowerieto na mnogo hora .
От: Француза 23 септември 2019
Майка ти и подлогата Диков,лижеш задницате на Мафията.Защо не защити Кулезич бе дупе-давец.Ти си просто един Долен ,жалък ,гаден подлога.Кой вече те гледа мръсен гадняр.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 99

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
59 гласували / 59.6%
Борислав Игнатов
19 гласували / 19.19%
Борис Бонев
16 гласували / 16.16%