КПКОНПИ: НЯМА ЗЛОУПОТРЕБИ ПРИ АПАРТАМЕНТИТЕ НА ВЛАСТТА

Автор: 5 GmediA 13:20, 24 юни 2019
Източник: БГНЕС архив

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество обяви, че не е установила нарушения при проверките срещу Цветан Цветанов, министър Николина Ангелкова, бившия зам.-министър на младежта и спорта Ваня Колева, бившия зам.-министър на енергетиката Красимир Първанов, Цецка Цачева, Вежди Рашидов и председателя на ВКС Лозан Панов.

На сайта на комисията вече са публикувани решенията й по отношение на въпросните лица. Те бяха разследвани от комисията за имоти, купени на по-ниски цени от пазарните.

Комисията не установява конфликт на интереси и по отношение на председателя на ВКС Лозан Панов, производството се прекратява, но сигналът срещу него се препраща към ръководителя на Инспектората към ВСС.

КПКОНПИ е прекратила още и проверките по сигналите срещу Валери Симеонов, Елена Йончева, Валери Жаблянов и Крум Зарков. Те са по различни казуси, този със Симеонов се отнася за сделка в периода, когато той е бил председател на общински съвет в Бургас.

Сигналът срещу Жаблянов е за грешна информация в подадена декларация във връзка с имот и средствата, свързани с него. При Крум Зарков сигналът е за имотни сделки.

КОМЕНТАРИ

От: НАДЕЖДНА 18 септември 2019
КОНПИ трябва да провери най- важното - съответствмието на приходите на лицата с действителната пазарна цена на имотите. Това е важното - има ли ли са негодниците / с изключение на Лозан Панов/ законни приходи, за да платят прескъпите имоти по действителни пазарни цени, да се извърши експертиза за цените съобразно офертните цени и реални сделки. КОНПИ да не се правят на ударени - хиляди д ебни душици изгорих а с техните глупости.Сега да се занимават свластта, корупцията е при тях. ДОЛУ ГЕРБ!
От: пацо първенеца! 18 септември 2019
Пацо Терасата е първенец в социалистическото съревнование по изпиране на углавни герберски престъпници!
От: Лъч светлина 18 септември 2019
Десет години прикриват досието на дон Паталогезе,че е рекетьор- сикаджия,контрабандист на цигари и метаамфетамини,че едни престъпления с покупката на едни апартаменти с крадене пари ли нямат да прикрият!?Ами мафията в енергетиката,мафията в здравеопазването,мафията в строителството на некачествени корумпирани магистрали презастряването на градовете и курортите ни!Ами ,че се крадат всяка година10-11 милиарда,защо не се запитаме кой прикрива тези кражби,кой ги краде,къде отиват парите!Запитайте се ,ако го нямаше това прикриване,ако започне да се разплита чорапа,тогава ще стане страшно и ще се разбере очевадната истина ,че тези се прикриват като политици,а са най- големите крадци- бандити!Бай Ганьо пред тези мафиоти е като ученик в пред училищна възраст Сигурен съм ,че и тогава хората няма да се събудят от мъртвешкият си сън!Страхът и безотговорността ни са стигнали до мазохизъм!България вече 30 години е превзета от мафията и вече съм сигурен,че с този робски манталитет ще надминем предишните 45 години ,тоталитарно- съветско господство!Мафията е като булдог,захапе ли,няма пускане!
От: зорозоззз 18 септември 2019
много бързо се изходиха.
От: гаврош 18 септември 2019
трябва мая манолова да стане главен прокурор.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 76

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
45 гласували / 59.21%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.42%
Борис Бонев
14 гласували / 18.42%