ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ: ПРОДЪЛЖАВАТ ПРОВЕРКИТЕ ПО АПАРТАМЕНТГЕЙТ

Автор: 5 GmediA 16:06, 26 юни 2019
Източник: БГНЕС

Становището на антикорупционната комисия нямало да повлияе на проверката на прокуратурата за апартаментите. Те продължават и в момента, а когато НАП приключи проверките и ги върне на прокуратурата, тогава ще стане ясно има или няма престъпление, на първо място данъчно.

Прокуратурата нямала право да се произнася за конфликт на интереси. А за сигнала за Лозан Панов, обвинител номер едно посочи, че Инспекторатът на ВСС може да разглежда негов евентуален конфликт на интереси.

"В този случай, за да бъдем абсолютно коректни, трябва да кажем следното: всяко твърдение, че за останалите преписките били приключени, а пък за Панов били пратени на Инспектората, е пълна спекула. Пратена е на Инспектората, защото той е компетентен. КПОКОНПИ не е компетентна. Според мен и в Инспектората решението за г-н Панов ще бъде същото – няма конфликт на интереси", добави Цацаров.

Припомняме, че вчера бе обявено, че според Строителния надзор терасата на шефа на КПКОНПИ е законна.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 октомври 2019
Дон Цацарезе да проверява мафията на която самият той е главен служител!?Такива аномалии и парадокси само мафията може да сътвори и да ни ги налага за истина!Самият дон Цацарезе е затънал до шия в имотни далавери и зависимости!С тези зависимости дон Цацарезе е направе. на марионетка на мафията и ако му заповядат и Хитлер и Сталин и всеки бандит ще оневени поради липса на доказателства или изтекъл давностен срок!Докъде я докарахме: мафията да ни съди,тя да определя живота ни!Всички български институции са приватизирани и са станали частна собственост на мафията!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 2

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
2 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%