КМЕТЪТ НА КОСТИНБРОД ЩЕ БЪДЕ ПРИВЛЕЧЕН КАТО ОБВИНЯЕМ ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ НА СМЪРТ

Автор: 5 GmediA 09:52, 2 юли 2019
Източник: YouTube

Кметът на Костинброд Трайко Младенов е призован днес да се яви в прокуратурата, където се очаква да бъде привлечен като обвиняем за причиняване на смърт на пътя.

Припоняме, че вчера колата на Младенов блъсна и уби млад моторист на входа на Костинброд.

Видях, че мотористът се движеше в посока София, когато кметът на Костинброд Трайко Младенов изведнъж направи забранен обратен завой и мотористът се блъсна в него. За мен вината за инцидента е изцяло на кмета, тъй като извършва забранена маневра. Това сподели пред камерата на Нова телевизия свидетел на инцидента, при който загина мотористът.

,,Ако кметът не е правил обратен завой, както той твърди, това нямаше да се случи. Просто лъже и не иска да си признае. За мен Трайко Младенов не иска да си поеме отговорността, което не е нормално'', заяви един от близките на жертвата.

По собствените думи на градоначалника той нито е карал с превишена скорост, нито е извършвал обратен завой, а що се отнася до моториста, Младенов обясни, че не го е видял.

Според данни на ''Пътна полиция'' загиналият моторист не е имал книжка Категория А за управление на мотор.

 

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 септември 2019
Още от сега знам каква ще е присъдата на този кмет!Ще удължават делото за да се позабрави случая и накрая ще го " осъдят" с условна присъда от три години с пет годишен изпитателен срок!Ето това е справедливост по мафиотски в окупирана от мафията страна!
От: КОЙ гербаджийски кмет не е престъпник?! 19 септември 2019
ГЕРБаджийските кметове са не само неграмотни, некадърни, нагли и крадливи престъпници и простаци! Те са и убийци! Да, ама пълдинския дебелак защо го назначиха за главен прокурор - да пази и закриля от следствие и съд подобни престъпници и убийци, като тази корумпирана мутра на снимката, която продължава да лъже като дърт циганин? Лъже така гадно, както само ГЕРБаджийски престъпник може да лъже! Ами, нали един куп очевидци на катастрофата са те видели, че правиш непозволен завой бе, мерзавецо! И че си убил момчето! Убил со го, убиецо!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 77

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 59.74%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.18%
Борис Бонев
14 гласували / 18.18%