ВЛАДИМИР БЕРЕАНУ: ПРЕЗИДЕНТЪТ МАКРОН ЩЕ ПОДКРЕПИ ЛАУРА КЬОВЕШИ

Автор: 5 GmediA 15:06, 6 юли 2019

Вчера, 5 юли, Лаура Кьовеши получи подкрепата на френския президент Еманюел Макрон за поста шеф на Европейската прокуратура.

Това стана след разговори между него и Дачиян Чолош - румънски евро-депутат, председател на групата "Обнови Европа" (известна като групата на Макрон) в Европейския парламент. Знак за това е, че според френската преса, основния противник на Кьовеши, Франсоа Бонер е получил предложение да оглави френската Национална финансова прокуратура.

Най-вероятно, назначаването на Кьовеши ще стане на 16 юли, когато в Европейския парламент ще се гласува така наречения "списък на Макрон" в Европейския парламент.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 23 септември 2019
Ще бъде много хубаво ,ако изберат Кьовеши за главен прокурор на Европейският съюз!Обаче мафията която е окупирала България,а и. в повечето Централни и Източно Европейски страни още от сега мислят и действат как да и ограничат пълномощията,как до нея да сложат техни марионетки- прокурори за да спъват работата и!Ще започнат да и подават фалшива информация ,че няма данни за престъпления,ще крият документи,ще саботират по всякакви начини работата и!И законово ще я саботират като не създадат в Европейския парламент истински закони против мафията или ще и ограничат пълномощията и сферата на действията!Мафията в България е най- силна,но мафията в Европейският съюз също е силна и тепърва ще покаже силата си,като обезсили Кьовеши!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 99

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
59 гласували / 59.6%
Борислав Игнатов
19 гласували / 19.19%
Борис Бонев
16 гласували / 16.16%