ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: БЛАГОДАРЯ НАЙ-МНОГО НА ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ, КОИТО НЕУМОРНО ЗАЩИТАВАТ НЕЙНАТА КАУЗА

Автор: 5 GmediA 00:09, 8 юли 2019
Източник: Фейсбук

След днешното Национално събрание на ГЕРБ Цветан Цветанов благодари на хората, с които е работил през годините в партийнатаструктура със статус във Фейсбук:

Благодаря изключително много на всички, с които заедно работихме за ПП ГЕРБ още от самото й създаване. Благодаря на всички министри, народни представители, кметове на общини, кметове на неселени места, общински съветници. Най-много обаче благодаря на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, които неуморно още от самото създаване на партията защитават нейната кауза. Благодаря и на премиера Бойко Борисов за успешната ни съвместна работа през всичките тези години.

След като днес Националното събрание на ГЕРБ прие оставката ми от всички ръководни постове в партията, фейсбук страницата ми ще остане активна, макар и не със същия интензитет. Чрез нея ще можете и да се свържете с мен.

Нека обаче не пропускаме и една много важна новина от днес - премиерът Борисов обяви, че в сряда проектът за решение за закупуването на самолети F-16 от САЩ влиза на заседание Министерски съвет. След ратификацията и в българския парламент нашата страна ще даде поредният ясен сигнал за своята евроатлантическа принадлежност. Това ще бъде и ново доказателство, че за нас евроатлантическият път и изграждането на съвместими отбранителни способности с НАТО е основен приоритет.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 октомври 2019
Типично по мафиотски!Крал си,безобразничел си и като вече си разкрит те изпращат с почести и на друга доходна службичка ,където по назавет ще правиш това което си правил досега- ще крадеш прикрит в център за " политики"!!В демократични и правови държави този досега щеше да бъде с конфискувани апартамени и пратен в затвора!Но къде ти правова държава да е България която вече 30 години се ограбва от чумавата мафия!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%