ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ Е ЯДОСАН НА ДАЧИЧ: ТОЙ СЕГА ЩЕ ВИДИ....

Автор: 5 GmediA 14:37, 9 юли 2019

Премиерът Борисов излезе с първи думи след срещата на страните участнички в Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮИЕ), съобщиха от правителствената информационна служба.

„Ивица Дачич трябва да ми се извини, след като продължава. С какво съм го оскърбил? И с какво моето поведение е неприемливо?“, подчерта Борисов и добави:

"Вчера си позволява да вика посланика ни и да заявява, че поведението ми било неприемливо. Дачич сега ще види какво е неприемливо поведение. Той сега ще види... До вчера говорих с най-добри думи, но след като си позволява това, докато не ми се извини, нито Александър Вучич, нито Анна Бърнабич ме интересуват какво ще кажат. Тя беше до мене и го оставиха да си разиграва коня. Щом така са преценили добре“

Той разкри, че Дачич се е извинил вчера, но не публично. "Четири пъти каза вчера "извинявай", но не иска да го каже пред медиите", заяви Борисов и призова сърбина: „Не е трудно да кажеш извинявай“.

КОМЕНТАРИ

От: срам! 23 септември 2019
Господи! Господи! Явно, 10 години му бяха малко на този тъп и силно неграмотен простак да разбере, че с този език, с който ни прави за посмешище пред света, е езикът на СИКаджийските мутри! Този неграмотен простак говори с премиери, президенти, висши политици така, както си говори с Маджо, с братя Маргини, с Пашата и други ортаци от подземния свят, където е бил видна фигура. И така, както си е говорил с поли Пантев, с бай му Миле, с Димата руснака и цялата плеяда негови близки аверие, които вече са два метра под земята!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 99

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
59 гласували / 59.6%
Борислав Игнатов
19 гласували / 19.19%
Борис Бонев
16 гласували / 16.16%