ПОЛИЦИЯТА ОБЯВИ, ЧЕ КОЛАТА НА ПРОФЕСОР МИНЕКОВ НЕ Е БИЛА МИШЕНА НА ПАЛЕЖА

Автор: 5 GmediA 19:11, 11 юли 2019

Полицията счита, че  автомобилът на скулпора  професор Велислав Минеков не е бил  умишелено подпален. До момента нямаме данни деянието да е насочено към имущество на професора" - това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов по повод палежа.

Пред БНР началникът на Първо РПУ - София комисар Калоян Милтенов заяви, че пожарът се пренесъл от друг лек автомобил, паркиран в съседство.

Същата теза защити и министър Маринов, като съобщи пред медиите, че се очаква експертна оценка, но към момента са забелязани две огнища на пожара, като и двете са в колата до тази на Минеков.

Изгарянето на автомобила съвпадна с дадено вчера интервю от Минеков за сайта Liberta.bg, в който той остро атакува произвола на властта, под заглавие: "Докато не приключи падишахлъкът, винаги ще има някакъв нов Цветанов". Самият Минеков не коментира дали има конкретни подозрения за извършителите, но отбеляза съвпадението на събитията. Пред OffNewsМинеков по-рано днес прогнозира: „А извършителят ще бъде неизвестен“.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 октомври 2019
Конкретният извършител е неизвестен,но всички ние знаем поръчителите и кои правят бандитските правила в България за да тържествува ъндърграунда( подземието)!
От: Лъч светлина 19 октомври 2019
Може и някой нещастен клошар да хванат за изкупителна жертва!Накрая всичко успешно ще бъде потулено ,замазено,шпакловано и напред към нови " случайни" и неизвестни престъпления!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 2

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
2 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%