АГРЕСИВНИЯТ ХОТЕЛИЕР ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ: ТРИТЕ ЖЕНИ МИ СЕ НАХВЪРЛИХА, ОБАДИХМЕ СЕ НА 112, НО ПОЛИЦИЯ НЕ ДОЙДЕ

Автор: 5 GmediA 10:53, 15 юли 2019

Хотелиерът Иван Тодоров, който бе заснет на клип да се държи агресивно с израелски туристи в Слънчев бряг, разказа своята версия пред NOVA.

„Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа в ефира на „Здравей, България” хотелиерът Иван Тодоров.

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент, както и на колегите от бранша. "Емоцията надделя над професионализма, но моя колега беше наплюта, обиждана и нагрубявана. Винаги бих защитил служителите си. Надявам се, че следващия път, като звъннем на 112, ще има по-бърза реакция", добави Тодоров, който е без каквото и да е повдигнато обвинение по случая.

Той така и не обясни защо се е засилил така към туристката, както се вижда от клипа, разпространен и от израелски телевизии.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости. Камериерката потвърди версията на хотелиера, че първи е бил нападнат.

Общо гласували: 20

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
15 гласували / 75%
Да
5 гласували / 25%