СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ОСТАВКИТЕ НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ И ГАЛЯ ДИМИТРОВА ЗА НАП-ЛИЙКС СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Автор: 5 GmediA 12:04, 16 юли 2019

НАП-лийкс е най-големият скандал в България на 21 век! Оставката на финансовия министър Владислав Горанов и на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова заедно с целия й екип е само началото преди да влязат прокурорите.

Много им е лесно да обясняват всичко с руски хакери. Тази дигитална радиация е в резултат на системни грешки и несвършена работа. Обществена тайна е, че Владислав Горанов е от квотата на Делян Пеевски. Той го пази. Недосегаем е. Ако ще България да пламне от четирите си краища, Горанов е непоклатим. Всъщност, тя пламна.

Знаете ли колко хора могат да бъдат рекетирани и дискредитирани с изтеклите данни?! И това е страшно. Но най-страшното е изгорялото доверие в Държавата! Пробитата държава.

Сега щели да правят информационен одит на НАП и анализ на системата за сигурност. След дъжд качулка!

Вътрешният министър обяснява кибер-атаката с вчерашното извънредно заседание на МС за сделката за Ф-16. А от НАП обясняват, че първите опити за пробив са започнали преди 20 дни. Уточнете си версиите, все пак.

Да попитам, как ще бъдат компенсирани данъкоплатците за изтичането на данните им от сървърите на данъчните?

... Не бъдете безразлични към тези факти: Владислав Горанов остана ненаказан заАпартаментГейт, за надплатените милиони на партиите; за контрабандата; за 16-те милиарда несъбрани от ДДС. Все някой друг отнася ударите. И сега ли ще стане така?!

КОМЕНТАРИ

От: Радева 22 ноември 2019
Скандалът е грандиозен! Малцина си дават сметка за последствията!!!!
От: Лъч светлина 22 ноември 2019
Всичко ще бъде заметено,шпакловано,накрая никой няма да е виновен!Така сме,това е дереджето ни,защото на мафията викаме правителство и очакваме от това мафиотско- сикаджийско- чумаво извращение , то да ни оправи!Когато очакваш на някой друг той да те оправи , а не ти да се заемеш с твоето управяване- резултатът ще е винаги един и същ: мафиотско ограбване!Всички знаем,че дон Гораназе е представител на големия дон Дебеланезе!Цялата държава е приватизирана от дон Дебеланезе и дон Доганезе ,а. зад тях са Кремълските изродски служби!Могат да правят с България каквото си поискат ,когато си поискат и го правят!Искам да знам и военното ли. разузнаване приватизираха?Зад тези атаки да не се крият още по- големи зулуми!?Така е в страната на мафията- изродията е навсякъде!
От: Ud;ekdUd;ekd Ud;ekd 22 ноември 2019
И какво от това? Всички го знаем ,но резултат няма!!!!!!
От: Лъч светлина 22 ноември 2019
Не става само с това ,че всички го знаем!Като начало трябва самите ние да се променим,да не можем да търпим нито лъжите им, нито грабежите им,нито лицемерието и изродията им!Трябва да се променим към добро, да проявяваме солидарност към борещите се,да преодолеем страхът си и като на първо време да казваме каквото мислим - даже и да е само в приятелска обстановка!Но най- важното за мен е да не даваме властта си на партии,шайки,мафии и всякаква посредническа сган ,а да се научим да се самооправляваме заради нас и нашето бъдеще!Да разберем най- сетне,че живота ни зависи от обеденение не на всички,а на моралните,принципните,градивни граждани които са осъзнали че те са фактор и с този фактор ще изтръгнат мафията ,за да живеят с достойнство!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОМИНИРАНЕТО НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ?
Не
5 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%