АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА - ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ В ЖИВОТА Й

Автор: 5Gmedia , 17:53, 25 февруари 2019

Александра Сърчаджиева даде първото си интервю 40 дни след смъртта на Иван Ласкин. Пред Мон Дьо и Нова телевизия тя разказа за ужаса и болката, който изживява всеки ден.

"Животът ми днес е тъга, той е спрял, не го живея.Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка", каза актрисата.

„Не мога да се събера. Аз съм в ступор някакъв. Изпитвам много емоции в себе си. Не мога да рева. Имам чувството, че не ми се случва на мен. Искам да хвърлям, да викам, да крещя, да рева. Имам огромна нужда. Искам да изпотроша всичко, да излея всичките си емоции, дъното да ударя, чисто емоционално, но да излезе всичко това, което в момента е в мен, защото то ме задушава и не мога да си поема въздух”, казва Сърчаджиева.

Със сълзи на очи тя разказва как дъщеря им преживява всичко. По думите ѝ София тъгува много за татко си. „Когато видиш тези очички като маслинки, а те са тъжни и тя ти казва: "Мен сега кой ще ме пази?". Казвам: "Аз ще те пазя", но тя казва: "Не, ти не си тате".

„Не знам дали съм стегната, защото имам дете. Знам че нямам избор, трябва да продължа напред, защото това дете оттук нататък ще разчита единствено и само на мен. Страх ме е как ще си отгледам детето. Моята представа за най-лошото между мен и Иван бе, че някой ден може да се случи това, ние да се разделим драматично“, казва още Алекс.

С помощта на психолог тя е съобщила трагичната новина на дъщеря си. "София приема много трудно всичко това. Беше ми сърдита, защо не е била на погребението, после ме помоли да я заведа на гробища. Това беше най-ужасната гледка, която съм виждала в живота си - малко дете, с букет цветя на пресен гроб. Тогава тя ме попита "Той тук ли е?", отвърнах ѝ, че да и тя ме пита "Можеш ли да го изровиш, за да го прегърна".

Актрисата все още не може да проумее, че случващото се е истина. 

Въпреки всичко обаче Алекс благодари на лекарите от Втора градска и ВМА за това, което са направили за любимият ѝ мъж.

Общо гласували: 6

Анкета

ПРИТЕСНЯВА ЛИ ВИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНАВИРУСА ВЕЧЕ И В ЕВРОПА?
Да
4 гласували / 66.67%
Не
2 гласували / 33.33%