ЖИВКО ЖИВКОВ ПАДНА СТРАНИЧНА ЖЕРТВА В ОЖЕСТОЧЕНАТА СХВАТКА ПЕЕВСКИ ДА ОПРЕДЕЛИ НОВИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР

Автор: Соня Колтуклиева 16:54, 19 юли 2019

Прави ли ви впечатление следното: група за бързо реагиране, начело със спецпрокурора Иван Гешев шумно нахлу в Държавен фонд “Земеделие”; последваха арести и оставка на изпълнителния директор Живко Живков.

Тъкмо тази акция е стресирала еврочиновниците от ресорната земеделска комисия в Брюксел, те са заплашили с отнемане на акредитацията, ако скандалите продължават и в резултат на това вицепремиерът Томислав Дончев е поискал оставката на Живко Живков.

Нито един прокурор не надникна дори в НАП - ей, така, от кумова срама.

Изпълнителният директор на НАП Галя Димитрова си е на море и, според финансовия министър, няма защо да си прекъсва отпуската.

Владислав Горанов високомерно отговори на въпросите дали ще подаде оставка - не, имал да събира данъци. Ама, разбира се, 16 милиарда си висят от несъбрани налози през последните 10 години, но на Горанов хич не му пука.

Та да ви попитам:

- На кого помогна прокуратурата?

- Къде пораженията са по-големи: в ДФЗ или в НАП?

- За кого играе олигархът Делян Пеевски? За министър Владислав Горанов или срещу премиера Бойко Борисов? Нали видяхте, че #НАПлийкс ни “прочу” по цял свят с публикации на NYT, Fox News и BBC?! А за ДФЗ така и не се разбра какво наложи крещящите публични арести. ...Битката за определяне на новия главен прокурор навлезе в решителна фаза. Извиването на ръце и забиване на ножове в гърба е в ход. Видяхте какво ни очаква, ако отново Делян Пеевски държи главния прокурор. Някои не само видяхме, отнесохме и много бой ...

 

Соня Колтуклиева

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 ноември 2019
В България изродията е взела връх и тя коли и беси!Всички ние сме само едни страхливи мишки гледайки как Дон Дебеланезе и Дон Доганезе дерибействат и безчинстват над цялата ни нация!Не роди истински граждани тази България!Има единици наистина смели и самоотвержени българиа ,но в цялата държава да са към стотина човека,а всички други сме една сива робска тълпа ,която освен за тумбаците ,имотите си , за пари ,друго не ни интересува!Низки страсти на низки човекоподобни!
От: 22 ноември 2019
Ама това е ГРЮДЮ-МИНЬОНА – Бившата дясна ръка на Порожанов – този е същия за който в в сайта Афера има над 20 статии потърсете и разследването на сайта Бивол за фалшивата му диплома – да ви напомня ли за другата Калинка

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОМИНИРАНЕТО НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ?
Не
5 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%