БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР ОБЕЩА ПОДКРЕПА ЗА ЛАУРА КЬОВЕШИ

Автор: 5 GmediA 14:05, 20 юли 2019
Източник: Снимка БГНЕС

България ще подкрепи кандидатурата на румънката Лаура Кьовеши за поста европейски главен прокурор. Подкрепата е била обещана лично от премиера Бойко Борисов в телефонен разговор с председателя на Националната либерална партия на Румъния Людовик Орбан, съобщи „24 часа“.

Още в края на юни на среща в София Борисов и Орбан са обсъдили подкрепата за Кьовеши, срещу която се бори румънското социалистическо правителство.

Кьовеши е бивш ръководител на румънската антикорупционна агенция. Тя е подсъдима в страната си с обвинения за злоупотреба с власт.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 септември 2019
Ще подкрепи Кьовеши щото няма кой друг!Дон Паталогезе си мисли,че и при Кьовеши ще му минават лъжите и пируетите от лицемерие и мафиотско двуличие!Всъщност той по всякакъв начин заедно с други ще се опитат да и ограничат пълномощията,да и пречат по всякакъв начин с българските прокурори които ще представляват дон Паталогезе и българската мафия ,да стане ясно - не България. Избирането на Кьовеши е само начало на една голяма и продължителна,задкулисна и много опасна игра на Европейските мафиоти премиери с Кьовеши и всичко дръзнало да я подкрепи!Ще си призная ,че имам съвсем мъничък оптимизъм като виждам как самата Европа е затънала в корупция,лъжи и лицемерие и то на най- високо равнище!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 78

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 58.97%
Борислав Игнатов
15 гласували / 19.23%
Борис Бонев
14 гласували / 17.95%