СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ПОНЕ МАЛКО, ДРЪЖТЕ СЕ СЕРИОЗНО!

Автор: 5 GmediA 15:13, 20 юли 2019

Изглежда, че пиарите и съветниците на ГЕРБ, досущ като шефката на НАП Галя Димитрова, са на море, та затова аз да им кажа на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Марин Младенов, Томислав Дончев: МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ДЪРЖИТЕ СЕРИОЗНО!

Стига вече с този дебелашки хумор, с посредствените изпълнения, с инфантилния пиар, с глупашките измишльотини. Когато в света се случи такъв дигитален Чернобил властниците се извиняват, обясняват и предприемат мерки, минавайки през строги наказания за виновниците, допуснали изтичането на информацията по една или друга причина. Не се държат като напушени хлапаци. Прокуратурата там не влиза в ДФ “Земеделие”, за да не влезе в НАП, не уволняват шефа на Фонда, за да не уволнят шефката на Агенцията.

Стига сте обиждали интелигентността на българите! Осъзнайте се поне малко. Ставате все по-смешни и противни. И знаете ли - толкова ясно лъснаха зависимостите ви покрай този скандал, че чак ви оголиха срамотиите.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 22 ноември 2019
Няма какво да изискваме от тях,от тази чумава шайка!Ние трябва да се осъзнаем,да се обединим на принципна основа и да ги изхвърлим от държавните институции и да ги вкараме в затвора!Там където е мястото на всички разбойници и бандити пък били те и на държавна служба и замаскирали се като " политици"!Хората крале са си гилотинирали,всякакви министри,прокурори и премиери са си вкарвали в затвора,а тук си дерибействат ,крадат и репресират и мафията живот си живее!Докога ще ги търпим?Няма нищо да изискваме от мафията,да си вземем властта и да си я използваме за нашето и на децата ни добруване!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 5

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОМИНИРАНЕТО НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА ШЕФ НА КПКОНПИ?
Не
5 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%