ХРИСТО ИВАНОВ, ЛИДЕР НА “ДА, БЪЛГАРИЯ”: ЩЕ ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ВСС!

Автор: 5 GmediA 20:18, 22 юли 2019
Източник: БГНЕС

Издигането на Гешев за главен прокурор е атентат срещу българската държавност. Това не само е безочлива демонстрация на отказ да се отговори на обществените очаквания за реформа, но и агресивна заявка за довеждане на репресията и безотговорността до пълен безпредел. Цацаров не просто отказва да ни освободи от себе си, но е решен да наложи всичко най-лошо, което успя да произведе през мандата си. Умножено по бруталността на Гешев, плюс целия репресивен инструментариум, създаден в последните години. Това е неговата мъст. И не само към “опозицията”. Предполагам, че тръпне в очакване да да види как Гешев “емва” някои от сегашните си кукловоди, да чуе, как някой изпъшква, че “при Цацаров все пак не беше толкова зле”.

Гешев показа, че е готов да измие Пеевски, да погребе делото КТБ и да провежда самоцелни публични унижения без да му мигне окото.

Той има очевиден тежък дефицит на личностни качества да бъде повече от примитивно момче за поръчки на олигархията. Няма ресурс дори да се преструва или прикрива. Задъхва се от желание да изпълни възложеното, опиянява се от властта си, престарава се пред медиите, пристрастен е към това да внушава страх и да мачка.

Номинирането му от пълния състав на прокурорската колегия показва намерение за тотална безалтернативност и прокарване на кандидатурата му с желязна еднопосочност. Посланието към президента Радев е, че няма никакъв смисъл от връщане на тази кандидатура, защото тя автоматично ще бъде прегласувана.

Пред очите ни страната бива тласната към нови нива на беззаконие, бруталност и публично разчовечаване. Това е границата, на която трябва да кажем “стига”: в деня на изслушването и избора на Гешев. Тъкмо да поискаме оставката на този ВСС.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 септември 2019
Хубаво,ще поискаш оставката на ВСС!Само,че този Висш мафиотски съвет е избран от така наречените политици и е подобен на тях!Този е вторият съдебен мафиотски съвет и трети такъв ще изберат!Тук важното е тази чумава шайка Герб. - ДПС да бъдат изхвърлени от властта!Никой не казва,че властта трябва да е на хората ,а не на политическите партии които са мафиотски кланове!Хората трябва да разберат,че повече не трябва да дават властта си на никакви посредници ,а те да я употребяват за тяхно добре!Политическите мафиоти лъжат най- нагло като казват ,че от партиите нищо по- демократично досега не е измислено,но Швейцарците ги опровергават!Там вече над сто години те са горди и достигнали до извода,че могат да се самоуправляват ,а партиите трябва да ги слушат!Всичко е въпрос на достойнство и манталитет!Политическите мафиоти не казват и престъпните партии като комунистическата и национал социалистическите партии които погубиха и продължават да погубват милиони хора!Партиите разделят хората на червени,сини и всякакви и така изпълняват в пълна сила римското-" Разделяй и владей"! Не пиша за анархия ,а за реална Власт на Хората пряко упражнявана от тях ,без мафиотски посредници като мафиотските кланове прикрити като партии!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 77

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 59.74%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.18%
Борис Бонев
14 гласували / 18.18%