ФИНАНСИСТЪТ ИЛИАН ВАСИЛЕВ: СПЕЦПРОКУРАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ - ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

Автор: 5 GmediA 20:24, 22 юли 2019
Източник: БГНЕС

Днес е 22 юли, решението и изборът за генерален прокурор е след три месеца. Иван Гешев няма да издържи интензивно медийно внимание.

Сигурен съм.

Пеевски има и резервен ход. Но съм против да се смята Гешев като сигурно избран. Не е замесен от нужното тесто.

Разбирам че милиционерската школа иска да вземе превес и да контролира всичко, но съм им слаби батериите.

Вижте последните му акции - отчаяни действия, за да спечели доверието на господарите си. Говоря за показните акции срещу "олигарсите" - тези,  които са нарочени за отстрелване, крахът в делото срещу Иванчева /оставете присъдата, сега бяга от отговорност като дявол от тамян и спешно прехвърля всичко на Пламен Георгиев/.

Всъщност, какво точно постигна Специализираната прокуратура под негово ръководство. ЕДНО ОГРОМНО НИЩО. И с това иска доверие, включително обществено.

Да не се заблуждават - хората знаят какво е Гешев прокурор  и този път протестите няма да бъдат палиативни.

За това да предложат нещо по-приемливо за публиката.

Корпулентният Пеевски много се е заблудил, че е омнипотентен. Много.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 септември 2019
Хората няма да протестират!Хората един път са смачкани ,друг път са страхливи и не могат да преодолеят страхът си и трето хората са безотговорни и тяхната безотговорност се дължи на ниЗкият ни морал и низките ни страсти- да има какво да хапнем и да пийнем,пък друго не ме интересува! Отделно хората чакат някой да ги поведе макар да знаят ,че който досега ги е повел той не ги е излъгал и предал!Всичко досега е проект на Държавна. сигурност и вече 30 години ни води за носа!Така,че както мафията си избра сикаджия- рекетьор за премиер,така ще си избере дон Гешефтари за наследник на дон Цацарезе!Вярно е ,че мафията има и втори и трети вариант,тъй като може президента да предприеме спънки против дон Гешефтари да бъде избран и затова може да бъде избрана. втората мафиотска креатура!Но който и да бъде избран все ще бъде зависим и верен на мафията!България е васална държава на мафията и мафията вече 30 години определя живота ни!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 77

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 59.74%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.18%
Борис Бонев
14 гласували / 18.18%