НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ Е ИМАЛ 5 МИЛИОНА ЛЕВА НА ВЛОГ В КТБ

Автор: 5 GmediA 09:46, 25 юли 2019
Източник: Снимка бТВ

Собственикът на т.н. "агенция ПИК" Недялко Недялков току-що потвърди верността на изнесената от Протестна мрежа информация, че той е имал над 5 млн. лв по лична сметка в КТБ, които е изтеглил едновременно с започването на медийната атака на "агенцията" срещу банката.

Той е внесъл в прокуратурата искане за разследване за изнасяне на банкова тайна.

Няма да дадем линк към публикацията от чувство за елементарна медийна хигиена. Призоваваме всички собственици на медии да декларират своите конфликти на интереси пред обществото, за да е ясно КОЙ и като какъв говори. Време е.

Издателят на „Пик“ Недялко Недялков призна, че два дни преди затварянето на КТБ е успял да изтегли близо 4 милиона от банката.

 

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 23 септември 2019
Този е една нечовешка смрад и гнусливо петно и срам за всичко достойно и морално!Парите са от мръсните поръчки които изпълнява тази твар изродска!Отвращението,омерзението които изпитвам към такива мошеници ,зависими изроди е безкрайно!
От: ПИК 23 септември 2019
Господи! Какво отвратително, мазно, противно и свирепо нищожество! Този мазния Пендалко няма ли в крайна сметка родители, деца, близки? Поне от тях да се беше засрамил, защото неговият позор ще се предава по наследство! Да, ТОЙ е перде, безочливо и нагло нищожество, синоним на политическа проституция, на слагачество и безпрецедентен цинизъм!
От: Пенчо 23 септември 2019
Баща му Недялко Йорданов, дали се срамува от сина си ? За брат му Асен Йорданов знам.......що за човек трябва да си - " да мачкат брат ти" ....ти да тролиш за кинти и да пишеш глупости ...... Нещо не е наред в цялата ситуация .......: и понеже Цв.Василев ти е изплатил тея 5 милки 2 дена преди да затвори банката, а не те е пратил на майната ти , както е можел.......затова ли плюеш срещу него? Ква е тая ценностна система ?...............
От: Келешев 23 септември 2019
""Това същество оградено в червено" Недялко"... "внесъл в прокуратурата искане за разследване за изнасяне на банкова тайна" ......22.06.2015 г. разпита в качеството му на свидетел за КТБ, май не само с кой е договарял условията по договора, не помни , но и много други неща, но гледам че следователят бая "въпросчета" е спестил услужливо..... Много ми хареса това: "неженен, висшист, неосъждан"........към днешна дата не знам дали е неосъждан или "нежен" и има ли полицейска регистрация или да питам "първи оправдателен състав" или съдия Силвия Хазърбасанова ?
От: Кайчо 23 септември 2019
Няма по-нечистоплътен човек от тоя. Смърди от всякъде. За кинти ще продаде всеки. Събрал е около себе си подобни и от сутрин до вечер правят свирки на ББ. Гнусна твар.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 99

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
59 гласували / 59.6%
Борислав Игнатов
19 гласували / 19.19%
Борис Бонев
16 гласували / 16.16%