ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ЗА НОМИНАЦИЯТА НА ГЕШЕВ: ПОДГОТВЯТ НИ ТОТАЛИТАРНА ПРОКУРАТУРА В ОЛИГАРХИЧНА ДЪРЖАВА

Автор: 5 GmediA 10:12, 26 юли 2019

Бившият кмет на район "Младост" Десислава Иванчева коментира в профила си във Фейсбук кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор.

„Време е да станем гневни! Днес Прокурорската колегия във ВСС отказа да оттегли единствената си номинация за нов главен прокурор, така Иван Гешев остава безалтернативен кандидат. Подготвят ни тоталитарна прокуратура в олигархична държава! Правата и свободите на всички ни са сериозно застрашени от този скандален избор! Да кажем НЕ на Олигархията, която си избира на тъмно нов главен прокурор, и ДА на правото ни като граждани да излъчим достойни кандидатури и да защитим конституционните си права - на 29.07. от 18:30 ч. пред Съдебната палата
#КОЙ иска да бъде съдник и да подчини съдебната власт изцяло - ще му позволим ли?“.

 

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 19 септември 2019
Да!Много отдавна беше време на станем гневни граждани,но не ставаме,защото сме смачкан народ,защото много сме лъгани,защото този народ отдавна е развратен и няма истински морални ценности,защото репресията е голяма и страхът е голям!Всеки се е сврял в своята удобна черупка и не му пука за другите!Този народ няма никаква солидарност един към друг като граждани,напротив всеки гледа да излъже и измами другия и да извлече полза за. него си!Низки ,примитивни страсти на смачкан народ! Това са идеални условия мафията да тържествува и затова тя го прави!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 77

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 59.74%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.18%
Борис Бонев
14 гласували / 18.18%