ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ: ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ СЕ СЪМНЯВА В СПОСОБНОСТИТЕ НА F-16

Автор: 5 GmediA 11:36, 31 юли 2019

Премиерът Бойко Борисов поздрави министрите на отбраната, икономиката и финансите за "търпението и куража" за превъоръжаването на Българската армия. Според него никой, извън България, не се съмнява в способностите на изтребителите F-16, които страната ни ще купи.

„Виждате, че в света се оценява, това, което излиза от Департамента на САЩ го четат всички. Въпреки опитите и глупостите, които се наслушахме в България. Мисля, че извън страната никой не би си помислил, че българското и американското правителство са били подвластни на лобизъм, корупционни действия или каквото и да било“, каза Борисов.

Той изрази съжаление, че правителството не получило подкрепа от партньорите от дясното за сделката, която била „геостратегическо решение“. Той съобщи, че финансовото министерство довършва работата си по проекта за покупка на самолетите.
"Въпреки враждебната среда, в която работихте, въпреки нежеланието на нашите и институционални опоненти да превъоръжим с едни от най-добрите самолети българските ВВС, ви поздравявам за куража, силата, търпението", каза Борисов на министрите и продължи: „За много хора извън България е невъзможно да се случи, а то се случи. Все още армията е въоръжена със старите руски оръжия. Така че изтърпяхте много, но оценката на Департамента е достатъчно ясна, заяви премиерът пред министрите.

Държавният департамент в официално съобщение поздрави страната ни по повод сделката за закупуване на 8 изтребителя F-16 Блок 70. Дипломатите поздравяват правителството за „решимостта да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети“.

 

КОМЕНТАРИ

От: Mafiata GERB 8 декември 2019
Борисов поздрави кабинета за сделката със САЩ за F-16, която ще зароби Народа с никому ненужни самолети производство 1978 г., осакатени напълно, но сделката Гарантира безопасността на Боко Борисоф, който така си Купува Индулгенция от Тръмп да остане на власт!
От: Информация за Размисъл! 8 декември 2019
Белият дом поздравява премиера Боко Борисоф и българското правителство за осемте изтребители F-16, МОДЕЛ 1978 г., които ще бъдат ПРОИЗВЕДЕНИ СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ, НО ПЛАТЕНИ СЕГА, ВЕДНАГА НА ЦЕНАТА НА ИЗТРЕБИТЕЛИ ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ.
От: Лъч светлина 8 декември 2019
Тук става въпрос за гранд корупция и поредното отърваване на кожата от дон Паталогезе!Този вместо да е в затвора заради сикаджийското рекетьорско досие е на свобода и сега рекетира целият народ!Една марионетка на мафията назначена от същата тази мафия за премиер разпродава България!Тук става въпрос ,че и в България няма демокрация и в Европа няма демокрация и в САЩ няма демокрация,а има мафиотизация!Този пример ясно показва,че с купуването на някакви самолети на баснословна скъпа цена можеш да се откупиш за сметка на народа и след това спокойно отново можеш да ограбваш и репресираш същия този народ!Този пример показва,че така наречената демокрация отдавна е подменена с покупко- продажба и който даде повече пари си остава чист като сълза и най- голям" демократ"!Лицемерието и алчността отдавна са превзели така наречените " демократични" държави!Когато всичко стане въпрос на пари,рано или късно това общество се разлага и умира!Сега в Европа държавността е разлагаща се,мафията е във възход ,Европа е болният човек в света и това бавно започва да проличава!Техните антилидери са не по- малко алчни за пари от нашите мафиоти!В близките години очаквам още по- голямо разлагане и все още слаби катаклизми в обществата,но след десетина години нервът ще бъде оголен !

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 11

Анкета

КОЙ НОСИ ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ВОДНИЯ РЕЖИМ В ПЕРНИК, СПОРЕД ВАС?
Министърът на околната среда
6 гласували / 54.55%
Министърът на регионалното развитие
3 гласували / 27.27%
Бившият кмет на Перник
2 гласували / 18.18%