НАП НЕ ОТКРИ НЕРЕДНОСТИ В ИМОТНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА БОРИСЛАВ САРАФОВ-МЛАДШИ

Автор: 5 GmediA 10:55, 1 август 2019

НАП не откри несъответствия между декларираните и получени доходи и имущественото състояние на сина на Борислав Сарафов - директор на Националната следствена служба и зам.-главен прокурор по разследването, съобщиха от прокуратурата.

По повод медийни публикации и постъпил сигнал за придобити недвижими имоти на значителна стойност от сина на Борислав Сарафов, директор на НСлС и зам.-главен прокурор по разследването, на 4 април 2019 бе разпоредена проверка от главния прокурор Сотир Цацаров. ВКП възложи на НАП извършването на данъчни ревизии на проверяваните лица.

На 31 юли 2019 г. ТД на НАП – София изпрати на ВКП резултатите от приключилите данъчни ревизии. Според НАП не са открити несъответствия между декларираните и/или получени доходи и имущественото състояние на физическото лице – син на Б. Сарафов. Ревизията обхваща периода 01.01.2015 – 31.12.2018 г.

До момента във ВКП не са постъпили резултати от други действия, възложени на НАП по проверки на лица, заемащи висши държавни длъжности, за придобити от тях недвижими имоти.

 

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 23 септември 2019
Тези двамата донове се водят магистрати,но и двамата работят за мафията!Това ,че ги наричат магистрати е за прикритие,иначе са от висшата организирана престъпна група марионетките на мафията!Чрез тях мафията репресира будните граждани,те са видимата част на мафията,бухалките на мафията!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 99

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
59 гласували / 59.6%
Борислав Игнатов
19 гласували / 19.19%
Борис Бонев
16 гласували / 16.16%