ПРОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА СОБСТВЕНИКА НА „БИВОЛЪ“ АТАНАС ЧОБАНОВ ЗАРАДИ „ТАД ГРУП“

Автор: 5 GmediA 15:11, 1 август 2019

Специализираната прокуратура издаде Европейска заповед за разследване на територията на Франция по казуса "ТАД Груп".

В рамките на разследването трябва да бъде разпитан главният редактор на сайта „Биволъ“ Атанас Чобанов по досъдебното производство срещу служители на „ТАД Груп“, във връзка с факти, относими по предмета на доказване, съобщават от Специализираната прокуратура.

Европейската заповед за разследване ще бъде изпратена на френските власти, тъй като там е постоянният адрес на главния редактор на сайта.

КОМЕНТАРИ

От: Мафията ГЕРБ 19 септември 2019
От престараване да изкара обвиняемите от "Тад груп" виновни, специализираната прокуратура допусна гигантски гаф - публикува ЕГН-тата на премиера Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски, пише ClubZ.
От: революцията е близо! 19 септември 2019
Собственик на сайта "Бивол" е Асен Йорданов - най-смелият, най- достоен и най- безкомпромисен журналист на България!Той сам измива очите на цялата продажна пасмина от дръжки на микрофони и журналистически слугинаж! Атанас Чобанов е главен редактор, не е собственик като юридическо лице и НИКОЙ не може да му търси сметка! Да, ама свирепата, бръсната мутра на милиционера Гешефтар, както и началникът му - доказания престъпник от подземния свят и неграмотен простак Боко Тиквата от Банкя, са се насрали от страх и не смеят да посегнат на Асен Йорданов, защото това ще означава революция, която ще ги помете!
От: Лъч светлина 19 септември 2019
Змията хапе най- силно като умира!Тя все още не е умряла и няма намерение да умира,а да продължава да граби и репресира!Не забравяйте,че ходят на инструктаж в Кремъл при другаря дон Чайка!Там няма да си дадат превзетата държава България,нито ще се откажат от своите най- важни лостове в България дон Дебеланезе,дон Доганезе!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 77

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 59.74%
Борислав Игнатов
14 гласували / 18.18%
Борис Бонев
14 гласували / 18.18%