ПРЕПОДАВАТЕЛКА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ПОДКРЕПАТА НА РЕКТОРА НА УНСС ЗА ИВАН ГЕШЕВ

Автор: 5 GmediA 09:44, 3 август 2019
Източник: Фейсбук

Катя Михайлова, доцент по социология в УНСС написа във Фейсбук:

Моля, извинете ме, г-н Ректор, колеги и приятели, но аз НЕ подкрепям кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на Р България!

Публикувам позицията си като реакция на писмото от ректора на УНСС, в което е записано "заявяваме подкрепа".

Считам се за част от множественото число на университета, работя сърцато за добруването на нашите студенти, но по отношение кандидатурата на Гешев се разграничавам от институционалната университетска позиция.

Кандидатурата може да е в синхрон с всички процедурни критерии, но е асинхронна на моите лични, граждански и политически.

Благодаря предварително за разбирането и толерантността!

КОМЕНТАРИ

От: А другите в УНСС-то? 19 септември 2019
Добре де, в цялото УНСС само един честен човек ли има? Само един преподавател ли държи на човешкото си достойнство и не кляка пред така наречения им ректор - една гнусна подлога на хотел "Берлин", на Банкя и на боянските сараи? А другите преподаватели, защо мълчите и се криете като умиращи плъхове бе, нещастници безгръбначни? Ще ви хване ишиаса от навеждане бе, страхливи мерзавци! И така ще се споминете наведени!
От: Лъч светлина 19 септември 2019
Браво на този преподавател в УНСС ,един достоен гражданин в стадото кариеристка мърша!Ето това е достоен Човек ,който заслужава нашето уважение!Такива личности трябва да ражда Българив,а не сикаджийска мафия!Време е вече да кажем,че ни писна от рекетьори,мафиоти,марионетки и всякаква криминална сган,да станем солидарни и смели и да вкараме мафията в затвора!Време е да разберем,че или мафията ще ни унищожи както чумата прасетата или ще я вкараме в затвора!Друг начин с мафията няма!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 79

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
46 гласували / 58.23%
Борислав Игнатов
15 гласували / 18.99%
Борис Бонев
15 гласували / 18.99%