БРИТАНСКАТА ПРЕСА ОБВИНЯВА МЕГЪН МАРКЪЛ, ЧЕ ХАРЧИ МНОГО ПАРИ

Автор: 5 GmediA 18:59, 7 август 2019

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл помоли американската полиция да й помогне да напусне с бебето си хотела през страничен изход, за да промени "оптиката" на пътуването, според официалните документи.

Херцогинята, която предизвика сензация в медиите по цял свят с пищно бебешко къпане в един от най-популярните хотели в Ню Йорк, каза на служителите, че иска да избегне „потенциалното впечатление, че се радва на медийното внимание“, се казва в документа.
Бебекото къпане в хотел „Марк“ беше силно критикувано от някои, след като херцогинята направи обиколка на знаменитостите в Ню Йорк и посрещна известни приятели на входната врата на хотела.

Амал Клуни, Серина Уилямс и водещата от CBS Гейл Кинг бяха сред жените, които присъстваха на празненството, на стойност от 500 000 долара (411 000 британски лири), до което херцогинята, според съобщенията, пътува с частния самолет на Клуни.
По време на престоя ѝ бяха забелязани доставчици, които носеха големи цветни аранжировки и декорации в хотела, където тя отседна в апартамент на стойност 75 000 долара на нощ.

Пътувайки сама, без съдействието на тогавашния си секретар по комуникациите, Мегън е била снимана няколко пъти в различни тоалети.
Според официалните доклади, в 18:00 часа на 10 февруари служителите на кралската стража са уведомили колегите си от САЩ, че ВИП [херцогинята] е поискала среща.

Описвайки как тогава бременната херцогиня „заяви желание да напусне хотела през служебната врата“, тя отбелязва как висшите офицери са й обяснили, че промяната на плановете ще изисква да бъдат преместени специалните превозни средства на отдела.
Подробности за пътуването й обаче изтекли и тя била заснета да влезе и да излезе от ресторанта.

От досиетата се вижда също, че за обяд тя сменила ресторантите в последния момент, за да се опита да избегне папараците.
Херцогинята искала да хапне в бар Flora Bar, разкошния ресторант на музея Met, който разполага със стъклен таван, където обществеността може да види вътре.

След като видя мястото, херцогинята отиде да хапне в по-спокойно кафене Boulud, в хотел The Surrey.
Бъкингамският дворец не пожела да коментира проблемите със сигурността.

Общо гласували: 19

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
15 гласували / 78.95%
Да
4 гласували / 21.05%