ПОРТРЕТ НА БИЛ КЛИНТЪН В РОКЛЯ И ТОКЧЕТА КРАСИ ИМЕНИЕТО НА ЕПЩАЙН В МАНХАТЪН

Автор: 5 GmediA 11:03, 15 август 2019

Полицията откри портрет на бившия президент на САЩ Бил Клинтън, в рокля, в имението на финансиста Джефри Епщайн в Манхатън, съобщава Daily Mail .

На снимката Клинтън позира в Овалния кабинет. Той носи обувки с червени токчета и синя рокля, която прилича на тази на Моника Люински. Бившият президент се усмихва, отпуснал се във фотьойл и сочи с пръст към зрителя.

Картината е рисувана от художника Петрина Раян-Клайд. Не е известно дали Епщайн е купил оригинала, или дали това е копие на оригинала, окачено на стената му.

Освен това се оказа, че Епщайн е говорил повече от веднъж с основателя на Microsoft Бил Гейтс и поне веднъж е имал среща с него след като финансистът излежал първата си присъда за привличане на непълнолетна проститутка, съобщи Спутник.

Позовавайки се на източници „с пряко познаване на въпроса“, в репортаж на американския канал CNBC се казва, че Епщайн се е стремял да се срещне с Гейтс, за да обсъди „начините за увеличаване на филантропските разходи“.

Говорителят на Гейтс не отрече, че технологичният милиардер се е срещал с педофила, но подчерта, че Епщайн никога не е предоставял консултантски услуги за Гейтс.

Припомняме, че Епщайн беше задържан на 6 юли в Ню Йорк. Той беше обвинен в създаването на престъпна мрежа за сексуална експлоатация на десетки непълнолетни момичета. Милиардерът извършил престъпленията си в периода 2002-2005 г. Предполагаемите жертви са били на 14 години. Епщайн беше обвинен и в подкуп на свидетели.

КОМЕНТАРИ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 92

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
55 гласували / 59.78%
Борислав Игнатов
18 гласували / 19.57%
Борис Бонев
15 гласували / 16.3%