В ЧАНТИЧКАТА НА КРАЛИЦАТА: ОТ ЧЕРВИЛО CLARINS ДО МЕНТОВИ БОНБОНКИ

Автор: 5 GmediA 07:34, 16 август 2019

Кралският биограф Сали Бедел Смит разказа какво носи в чантата си британската кралица Елизабет II, съобщи вестник The Sun, цитиран от БГНЕС.

Според писателя, кралицата винаги носи очила за четене, ментови бонбони, писалка, червило Clarnis и малко огледало. След всяко хранене тя вади червилото от чантата си и маже устните си.

В неделя, когато Елизабет посещава църква, тя взема малко пари в брой, които дава като дарение.

Друг кралски експерт Фил Дъмпер каза, че кралицата носи и семейни снимки, кръстословици във вестници, дневник, тефтер и вероятно смартфон.

През юли кралицата на Великобритания беше заподозряна, че е обидила новия министър-председател Борис Джонсън, тъй като по време на ръкостискане не е сваляла чантата си от ръката си. През цялата среща тя не се раздели с черната си чанта на британската марка Launer.

Според кралския историк Уго Викерс, кралицата също използва чантата, за да сигнализира на своите помощници. Например, тя я поставя на масата, когато е на път да си тръгне, и я прехвърля от ръка на ръка, когато иска да прекрати разговора.

Кралицата използва лондонската фирма Launer за своите чанти и те имат официалната заповед за това през последните 40 години. Чантите са ръчно изработени във фабрика в Уолсол и могат да варират от 500 до 1000 лири в зависимост от дизайна.

Общо гласували: 7

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ВЛИЗАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА?
Не
5 гласували / 71.43%
Да
2 гласували / 28.57%