КАК УХАПВАНЕ ОТ КОМАР МОЖЕШЕ ДА СВЪРШИ СЪС СМЪРТТА НА 3-ГОДИШНО ДЕТЕ?

Автор: 5 GmediA 09:48, 26 август 2019

Майка обвинява Спешния център в Червен бряг, че са обезобразили 3-годишната ѝ дъщеричка.

"Вследствие на ухапване от комар на 03.08.2019г.на дъщеря ми, която предният ден навърши 3 години, потърсихме мед. помощ във ФСМП Червен бряг.
От некомпетентна лекарска намеса на д-р Ваня Кирилова , която помолих да направи превръзка на детето, доведе до хирургическо лечение при животозастрашаващи инфекции на меките костни тъкани.
След което , детето ми беше прието по спешност, с опасност за живота си и висока степен на изгаряне в ПИРОГОВ !!!", това сподели във Фейсбук майката на момиченцето Анелия Бухалова.

"В "Пирогов" приеха детето ми с висока степен на изгаряне и направиха всички видове изследвания. Дори ми обясниха, че ако се бях забавила, момичето ми можеше да почине от отравяне на кръвта'', разказа пред Нова телевизия ужасената майка.

Тя е категорична, че ще си търси правата в съда, а в Спешния център в Червен бряг проверка по случая не е направена, тъй като не е била подадена писмена жалба.

,,Радвам се, че момичето ми ще се оправи и че няма да има нужда от пластична операция'', завърши Анелия Бухалова.

КОМЕНТАРИ

От: гост 21 септември 2019
В показаната в репортажа епикриза от Пирогов се вижда ,че става въпрос за лечение на инфектирана рана а не за рана от изгаряне както твърди майката !!Защо лъже тази жена ?

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 96

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
57 гласували / 59.38%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.75%
Борис Бонев
16 гласували / 16.67%