МАЯ МАНОЛОВА: БИТКАТА ЗА СОФИЯ ЗАПОЧНА С ЧЕРНА И МРЪСНА КАМПАНИЯ

Автор: 5 GmediA 09:52, 5 септември 2019
Източник: Снимка: Дневник

ГЕРБ започна с черна и мръсна кампания. Фабриката за манипулации показва паника в опонента и няма да ме уплаши. Това заяви пред бТВ кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

Надявам се цялата кампания да се проведе по смислен и достоен начин. Другото е обидно за хората. Не прическите са центърът и смисълът на кампаниите, заяви кандидат-кметът.

"Битката за София започна, тя вече е агресивна и с компромати. От страна на опонента не се очаква позитивна кампания. Бяхме свикнали да чуваме преди всяка кампания Цветанов да казва, че тя ще бъде позитивна, но сега явно ГЕРБ са решили тя да не е такава. Пренебрежението, с което се опитват да се отнесат към хората, които са в инициативния ми комитет, следенето и манипулациите няма да ме спрат", каза още тя. 

Тя заяви, че властта е блокирала нейните опити да помага на хората в качеството си на национален омбудсман. „Оставането ми на позицията омбудсман щеше да се превърне в агония“, добави Манолова и се зарече: „Щом като медиатор не ми се получи, ще го направя за хората като граждански кандидат за кмет“."Неразбирането на политиката от страна на министър-председателя е плашеща. Никога не съм искала от премиера или от друга институция помощ за себе си. Настоявала съм и съм искала помощ за българските гражданите. Не съм търсила услуга за мен, нямам нужда", разкри Манолова в коментар на думите на председателя на парламента Цвета Караянчева. 

Мая Манолова коментира и аферата "Костинброд": 

"Моят сигнал се потвърди, исках да спра манипулирането на изборите тогава", каза тя. 

"Правила съм много грешки, стояла съм искрено зад каузи, които след това са се оказали нечисти", коментира кандидатът за кмет на София. 

Манолова съобщи, че кампанията ѝ ще се финансира абсолютно публично и прозрачно, с малки дарения от граждани. Ще се откажа от възможността кандидати да бъдат подкрепяни от юридически лица и корпорации. Няма да взема и да приема нито един лев от фирма, от корпорация и от политическа централа. Ще финансирам и със свои лични пари. Зад мен не седят олигарси, аз нямам партиен кръг, аз нямам бизнес кръг, заяви тя и обеща: „В първия ми работен ден, ако стана кмет на София, ще отворя Столична община за гражданите. Ще завърша по най-бързия начин детската площадка пред 13-и блок в „Овча купел”. Ще отида лично да отключа спортното игрище в село Кривина“.

КОМЕНТАРИ

От: жалко! 22 октомври 2019
Кампанията не е мръсна, сестро Галева! Мръсно е позорното ти минало на слугиня и долен лакей на престъпната и кървава комунистическа партия, която те е откърмила и "възпитала", както и на догановата корпорация ДПС! Много черни петна има в мръсната ти биография и няма открит перилен препарат, с който да ги изпереш, сестор Галева! Първо: ти закриляше онези свирепи престъпници, рецидивисти, бандити и изверги - братята ти Галеви, които колеха и бесеха в дупнишката община, маскирани като някакви "съветници" и най-безскрупулно ограбваха общината директно и със "спечелили" поръчки! Освен това пребиваха, хвърляха в пещи всеки, който се осмеляваше да им се опълчи, че даже и убиваха! С твоето активно съдействие, сестро Галева и с неоценимата помощ, която им оказваше. Нещо повече, ти, с цялото си нахалство, безочие и комунистическа наглост дори пропагандираше този "модел" на управление на общините като много успешен! Второ: Твое дело е спасението на сводника и рецидивист Ванко 1, твое и на Дончевата Татяна, която, естествено, те подкрепя! Трето" Ти подкрепяше с цялото си сърце и душа кабинета на сараите, оглавяван от подлогата и лакея им Орешарски! Точно ти! И на се посвени да наричаш протестиращите срещу правителството на Доган, нищо че Орешарски се правеше на премиер, лумпени! Точно ти! Ти с целия си неприкрит и характерен за човек като теб цинизъм заяви пред цяла България :"Аз предложих Делян Пеевски"! И сега, след толкова години, доносникът агент Сава и и уродливото туловище Пеевски ти връщат услугата, нали? Като те предлагат и подкрепят за софийски кмет! Само че, сестро Галева, София е столица на родината на Ботев и Левски! Нищо, че последните 20 години е дадена на концесия от твоята престъпна партия и от братската й герберастка пасмина на концесия на Доган и Пеевски ! Но непременно им кажи, че номерът им няма да мине! Този път няма да мине и затова по-добре ще направиш да се оттеглиш и да се върнеш в Кюстендил. И там няма да ти е лошо, тръпката на Паунов по теб може още да не е преминала, все пак, стара любов ръжда не хваща, пък и сипаничавият ти нов съпруг вече издиша, свършил е и парите!
От: зоро 22 октомври 2019
няма никакво значение дали ще е мая или някой друг.ЕДИНСТВЕНО ВАЖНО Е ДА НЕ Е КАНДИДАТ НА ГЕРБ. гласуваш за фандък , получаваш тиква.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 4

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ИК НА БФС ДА ОДОБРИ ОСТАВКАТА НА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ?
Да
4 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%