МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО ПУБЛИКУВА ДИПЛОМАТА СИ: НЕ СЪМ ТРОЙКАДЖИЯ

Автор: 5 GmediA 13:46, 5 септември 2019
Източник: Фейсбук

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов публикува своята диплома за висше образование от Юридическия факултет на Софийския университет, за да опровергае фалшиви новини за себе си в социалната мрежа. Според обвиненията срещу него, тиражирани в пространството, министърът е бил слаб студент, който едва е завършил.

От снимките става ясно, че е бил отличен студент със среден успех 5,75.

Ето какво написа министър Кирилов в социалната мрежа о към кого отправи предизвикателство:

"Никога не съм мислил, че УиК колегите ми Nikolai Gatzev и др. могат да достигнат такова ниво на подлост и упадък, да фалшифицират образованието ми по примитивен начин - не съм бил тройкаджия в ЮФ на СУ и никога не съм бил “късан” на изпит, камо ли да се явявам по 3 пъти на изпит. Имах честта на 100-годишнината на ЮФ 1992г да спечеля втора награда (като първа не беше присъдена) за разработката ми "Прецедентното право в англо-санксонската правна система". Достойно е да си обявите Вашите дипломи: Nikola Gatzev, Hristo Ivanov, Atanas Atanasov, Alexander Pelev, Radan Kanev.

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 21 септември 2019
Ако ще дипломата му да е пълна с шестици от горе до долу,той ще си остане една марионетка на мафията с престъпен ум!Важното е дали служиш на хората или на мафията,колко ти е моралният и етичният багаж!Когато имаш способности ,а ги използваш като слуга на мафията,ти не си нещо повече от същество на първа сигнална система,което като види келепира и целият се олигавя!Подлогите и мръсотията в България са много!Тук трябва генерално изчистване на " Авторските обори" които вече тридесет години сега и четиридесет и пет години преди 89г са напластени от чумава мръсотия,смрад и история!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 96

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
57 гласували / 59.38%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.75%
Борис Бонев
16 гласували / 16.67%