МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ: БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА С МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА НА СВЕТОВНО НИВО

Автор: 5 GmediA 10:51, 6 септември 2019
Източник: Снимка БГНЕС

Години наред българското правителство отделя милиарди за здравеопазване. Над 8% от БВП. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, който участва в откриването на 29-ия Конгрес на Световната асоциация по гръдна и сърдечносъдова хирургия, предаде БГНЕС.

Инвестирахме много в образование, квалификация, стипендии на млади учени, в сграден фонд и оборудване, което може да се съревновава с най-добрите в света, каза Борисов.

Той заяви, че България разполага с медицинската техника на световно ниво. За радост машините има и кой да ги управлява, посочи премиерът.

Благодарение на вашия професионализъм, не само че оцеляват хората в този страшен бич, тези заболявания, но и максимално бързо ги връщате в тяхната семейна среда, а и на работа, което е изключително важно да продължаваме да държим високия ръст на БВП, който произвежда България, обърна се още премиерът към медиците.

Той използва случая още веднъж да отправи и поздравление по повод днешния празник – Съединението на България. На тази дата сме доказали на великите сили, че българският народ може да се обедини и сам да решава своята съдба, посочи премиерът.

КОМЕНТАРИ

От: видинската болница, мутро, видинската болница! 21 септември 2019
Така ли бе, мутро СИКаджийска?! Така ли бе, българоубиецо?! А защо тогава всеки ден умират нещастници, които нямат пари за лекарства и лечение? Защо при наличието на "медицинска техника на световно ниво", във видинската болница умряха седем човека, понеже бил повреден апарата за хемодиализа! Седем човека само във видинската болница, мутро мръсна, измамник, лъжец, крадец и престъпник от класа! Да, няма пари за нов апарат за диализа, но има пари за джипа ти за половин милион, който вози тлъстия ти задник из страната, за да си правиш предизборна кампания и да хвърляш народни пари през прозореца на наивници и платени герберастки мекерета. Боко, мутро, и най-верните ти слуги - слузести червеи като Ниделчу ПИКливия от герберасткото сайтче, и ТОЙ те изпързаля! След като цяла България гърми за порнографските му и перверзни снимки на приятелката на арх. Игнатов, мазното нищожество Ниделку ПИКливия нарочно не маха от сайта си тези позорни и срамни снимки! Казал бил, че го прави, за да те намразят хората още повече НИКОЙ нормален човек да не гласува за просташката ти геребрастка шайка от престъпници, неграмотни и силно корумпирани изроди!
От: Лъч светлина 21 септември 2019
За съжаление и ние имаме вина,че ги търпим,че им позволяваме да ни лъжат,крадат,репресират!А просто може да направим точно това,което са направили нашите деди: да се съединим всички честни,принципни,морални,смели българи и да вкараме всички криминални сикаджийски крадливи типове!Толкова е просто,а се оказва невъзможно обединението!Защото много малко хора искат и могат да отхвърлят егоизма,дребнавостта си в името на своето и децата си добруване!Парадокс но е факт!Време е да станем по- добри и по- смели и тогава ще се обединим!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 95

Анкета

ЗА КОГО БИХТЕ ГЛАСУВАЛИ, АКО ИЗБОРИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ БЯХА ДНЕС?
Мая Манолова
56 гласували / 58.95%
Борислав Игнатов
18 гласували / 18.95%
Борис Бонев
16 гласували / 16.84%